Hvor hen til plan en ujævn udvendige betonplade

October 3

Hvor hen til plan en ujævn udvendige betonplade

Ujævn udvendige betonplader skal repareres af hensyn til både komfort og sikkerhed. En selv betonplade er meget vigtigt, hvis du planlægger at bygge noget på din plade eller fastsætte nogen form for udendørs fliser. Du kan købe konkrete nivellering forbindelser på hjem forbedring detailhandlere at udjævne gulvet. Placere sammensat oven på den eksisterende beton vil tillade dig at foretage reparationer til de lave point, der kan forårsage problemer.

Instruktioner

•Sweep det konkrete område med en kost til at fjerne snavs fra slab. Du skal bruge et rent område at arbejde med når du reparere beton. Bruge en haveslange og vand eller en højtryksrenser til yderligere rense ud slab. Højtryksrenseren kan anvendes meget mere kraft til det konkrete materiale at fjerne hærdet snavs. Tillad betonen omkring 30 minutter for at tørre.

•Pour omkring 1/2 gallon af latex primer i en ny eller ren maling bakke. Sættetid en ren pensel rulle ind den latex primer. Anvende en belægning af primeren til den betonplade. Lad den latex tørre i ca 12 timer.

•Find nederst, ujævne steder i slab, der kræver reparation. Udvælge disse steder, specielt så at du ikke ender på reparation hele pladen, hvis det ikke er nødvendigt at bruge penge. Placer en 2-tommer ved 4-tomme bord på beton og reparation områderne blev bestyrelsen ikke lægge fladt.

•Pour taske af udjævning sammensatte i en spand. Tilføj den rette mængde af vand til spand efter den nivellering sammensatte producent og blande indholdet sammen ved hjælp af en blanding stick. Fortsætte blande sammen vandet og sammensatte indtil der ikke flere klumper.

•Applicer en belægning af sammensatte til de identificerede lav områder på betonplade, udglatte det med en murske. Arbejde i et hurtigt tempo, da den udjævning sammensatte vil tørre i mindre end 1 time efter at være blevet blandet med vand. Færdig belægning slab efter behov med den sammensatte blanding. Tillad området mindst 24 timer til helt tørt inden du bruger slab.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com