Dekorative vinstokke til hegn

October 3

Dekorative vinstokke til hegn

Hegn omkring gården præsentere den unikke mulighed for at tilføje højden til din have. Hegn kan gøre arbejdet for at holde dit område, trygt og sikkert, men er formentlig ikke være den mest attraktive tilføjelse til din landskab. Indarbejde dem i din have design er let ved at tilføje en vinstok, der vil ikke blot dække hegnet, men også skabe et grønt område, du vil være stolt af at bruge som baggrund for resten af din landskabspleje.

Overveje lyset

Før plantning noget vin eller plante, bør du overveje mængden af lys den modtager og timingen af solen. Nogle vinstokke, som morgen herlighed, elsker morgensolen. Blomsterne vil åbne så snart solen stiger, men vil lukke, når solen stopper skinner på dem. Parret med moonflowers, der åbner, når solen går ned eller passerer fra visningen, vil kombinationen give dig med blomstrer hele dagen og ud på natten.

Varme-Tolerant blomstrer

Hegn er ofte placeret hvor solen vil ramme dem direkte i løbet af dagen. Dette kunne skabe et ekstremt varmt miljø. Nøje overveje vejret som du beslutter dig for en blomstrende vin til at dække hegnet. Trompet vin elsker varmen og vil producere en overflod af løv sammen med trompet-lignende blomster i laks og abrikos, tiltrækker kolibrier. Blå lidenskab vin og clematis er også solen-kærlige og varme-tolerant blomstrende vinstokke; de skal dog beskyttes når vinterkulden sætter ind.

Rigelige blomster

Afgive en erklæring med dit hegn, der dækker vinstokke ved at plante der blomstrer frodigt. Blåregn, klatreroser, jasmin og kaprifolium sender alle en buket af duft wafting over din have, hver gang brisen blæser. Hver producerer en stor mængde af blomstrer i en anden stil, fra hængende klaser af blåregn til den lille, kompakte blomster af klatring rose. Overveje at kombinere vinstokke, som blomstrer på forskellige tidspunkter af året at få den maksimale effekt. For eksempel producerer chokolade vin rødbrune blomster i foråret og blanke blade resten af året. Kombineret med KLEMATIS, som blomstrer i sommeren, fortsat du vil have en fantastisk floral display i hele vækstsæsonen.

Grønne områder

Plantning en vinstok, der producerer kun grønne planter er en nem måde at oprette en baggrund til din have design mens stadig dækker en grimme hegn. Engelsk vedbend og Virginia slyngplante giver vidunderlige løv, der vil ændre farve i efteråret. Vær opmærksom på den naturlige spredning effekten af enhver grøn vin du kan vælge. Nogle, som kudzu vinstok, blev indført i haven landskab at drage fordel af deres smukke blade og struktur, uden gartnere at indse, hvordan ukontrollabel og invasive de kunne blive.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com