Tricks med Vaseline

October 4

Tricks med Vaseline

Vaseline, mere generisk kendt som vaseline, er mere end blot en hud fugtighedscreme. Denne blanding af mineralske olier, paraffin og mikrokrystallinsk voks har mange helbredende beføjelser. I 1859 begyndt Robert Chesebrough at eksperimentere med rester fundet i oliekilder, kendt som "stang voks." Oliearbejdere sagde det helbredt snitsår og forbrændinger. Efter et par års eksperimenter brugte Chesebrough det som en start for Vaselin, navngive det Vaseline. Inden for 10 år var det en husstand navn.

Forskønne

Vaseline kan gøre næsten enhver type af makeup, hvis du er i en knivspids. Ved at kombinere Vaseline og frugtfarve, kan du uanset shade du gerne-- og du kan anvende dette til dine kinder, øjne eller læber. Hvis du let anvende Vaseline på dine øjenvipper, vil så det gøre dem længere ud og gøre dem funkle. Påfør en lille mængde vaseline til at glatte og forme dine øjenbryn. Du kan også bruge Vaseline til at fjerne øjenmakeup.

Afskærmning

Vaseline kan overdøve en stof, danner en slags skjold. For eksempel, hvis du badning dit barn og ønsker at beskytte øjnene mod shampoo sæbeskum, derefter anvende Vaseline på tværs af hendes pande. Vaseline vil skjold suds fra rejser ned og ind i hendes øjne. Samme, når du maler dit fingernegle. For at forhindre en rodet look, lægge et tyndt lag vaseline på dine neglebånd; Dette vil forhindre Fingernegl polish fra at gå forbi dine negle og ind i dine neglebånd.

Beroligende

Brug Vaseline til at lindre sprukne læber og opretholde sunde læber. Bruge Vaseline til at berolige vind brænde, efter at du har gået skiløb og cure sprukne eller sprukne hænder--Påfør bare det dagligt, selv efter brænde eller chap er væk. Et andet trick er at bruge Vaseline på en ble udslæt. Ikke alene gør Vaseline helbrede den ble udslæt, men det også holder det fra at komme tilbage.

Pletten rengøring

Bruge Vaseline til at fjerne læbestift fra stof ved at duppe vaseline på pletten, og vask stoffet som normalt. For at bruge Vaseline til at fjerne tyggegummi fra træ overflader, såsom dæk og trægulve, anvendelse af Vaseline til området og gnide området med en klud--fortænder begynder at opløse. Du kan også bruge Vaseline til at fjerne vandmærker fra træ ved at anvende Vaseline til vandmærket og lade det sidde natten over.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com