Videnskabelige navne på Heritage Birkene

October 4

Videnskabelige navne på Heritage Birkene

Hvis dit fulde navn var så længe som en plantens videnskabelige navn, vil det tage dig et stykke tid til at skrive din signatur. En plante fuldstændig videnskabelig klassifikation kan omfatte mere end en halv snes navne, der adskiller det fra alle andre planter. Karakteristik af arv Birk er afsløret i hver enkelt komponent af dens videnskabelige navn, der er forkortet Betula nigra "Cully" arv.

Taksonomi

Botanisk klassificering, kaldet taksonomi, kategoriserer planter i grupper, som har lignende egenskaber. En plante videnskabelig familie betegnelse er almindeligt taksonomiske udgangspunkt, selvom det er efterfulgt af andre kategorier. Binomiale nomenklatur er det stenografi system med naming planter, som omfatter de to primære navne fra et anlæg komplet videnskabelige navn--sin slægt og art. Fordi Latin var det universelle sprog af videnskabsfolk, uanset deres fædreland, plante tidlig taksonomer Latiniserede videnskabelige navne, en praksis stadig i brug i dag.

Familie

Familie plante navne ender i - aceae, såsom Betulaceae, som omfatter arv birk. Relativt, er Betulaceae en lille plante familie som alle dens medlemmer er træer eller buske. De fleste medlemmer vokse i nordamerikanske tempererede områder, selv om nogle udvide ind i Sydamerika. Heritage Birk vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 9. Alle Betulaceae planter er enbo, hvilket betyder, at mandlige og kvindelige blomster vises på den samme plante. Den mandlige blomster af arv Birk er produceret i brun, hængende rakler, og den grønlige kvindelige blomstrer holdes oprejst.

Slægt og art

Slægter (flertalsformen af slægten) er grupper, der har mere til fælles med hinanden end med andre slægter i samme familie. I familien Betulaceae findes fem slægter, hvoraf den ene er Betula--arv Birk slægten. Arter er undergrupper, der deler fælles træk med andre arter i en slægt, men der er variationer, der give dem unikke kvaliteter. Arter nigra udpeger arv Birk som en floden Birk, som er den almindelige betegnelse. Som fælles navnet antyder, vokser arv Birk naturligt langs floder, åer og åbredder, hvor dens rødder kan tåle "våde fødder", eller at blive nedsænket i vand i længere perioder uden rådner.

Sort og varemærke

Finjustere en plante identifikation af dens videnskabelige navn er sort og varemærke. Kultivar betyder "dyrket sort", som er en plante, der dyrkes fra en vilde sort, der bevarer sin konsekvent unikke kvaliteter gennem successive generationer. En varemærkeregistreret planten bærer retsbeskyttelse så sit navn ikke kan duplikeres og anvendes til et andet anlæg. Heritage Birk kultivar navn er "Cully," en hilsen til dens grundlægger, Earl Cully, og dens varemærkebeskyttede navn er arv.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com