Hvordan man laver land stil gardiner

October 5

Land gardiner kan gøres fra flere forskellige stoffer, der er egnet til din smag og farve ordningen. Musselin i hvid, off-white og te farvet musselin fungerer godt. Rustik tekstureret stoffer i næsten alle farver, der ser ud som om de var håndvævede ser godt ud med de fleste land indretning. Chintzes og Siamesere virker godt, som ren og skær hvidt stof. Stilarter spænder fra udarbejde priscillas til fanen stil gardiner til simple rod pocket gardiner og swags. Vejledning, der følger vil være enkel rod pocket samledes gardiner.

Instruktioner

•Vælg farve og stof til dit land gardiner, der ser bedst ud med dine møbler, vægge og tilbehør.

•Measure de vinduer, du ønsker at dække - både højde og bredde - og finde ud af, præcis hvor du ønsker tæppet falder på vindue eller væg. Hvis du vil gardinstang over vinduet, skal du tilføje dette beløb i højdemålene. Hvis du ønsker tæppet til at gå på gulvet, bør højden omfatte disse inches, samt en hem godtgørelse og top rod pocket godtgørelse. For bredde, skal du tilføje inches på hver ende af gardinstang, at skubbe det ud fra væggen, sammen med sømmen kvoter på begge sider af hvert panel. Når målingerne er taget, triple bredde, så der bliver nok stof til indsamling på stængerne.

•Skriv alle dine målinger ned for hvert vindue følge vejledningen ovenfor og tage dem sammen med din gardin mønster til et stof butik. Ekspedienten vil hjælpe dig med at bestemme det nøjagtige beløb af stof skal du for hvert vindue. Glem ikke at finde stof krympning. Hver enkelt stof type bør angive hvor meget for at give mulighed for svind.

•Forbered stof efter stof producentens anbefalinger. Før vask og tørring er en god idé at pre krympe stof. Hvis det krymper mere end det burde eller svinder, tage det tilbage til Stofbutik for udskiftning stof af et andet mærke.

•Klippe paneler i præcise bredder og længder du har fastlagt, er hvad du har brug for hvert vindue. Bruge et skærebræt med markante retningslinjer til at hjælpe dig med at opnå lige linjer.

•HEM sider af hver gardin panel først. For at gøre dette, fold 1/4 tomme af stof under og tryk med et strygejern, opvarmes til den rette temperatur i stoffet. Derefter fold stoffet under 1 tommer på hver side og tryk på. Sy hver hem ned på symaskine med en medium længde lige søm, eller hvis du foretrækker, hem i hånden med en følgesedlen Sting.

•SEW stang lomme til hvert panel. Fold 1/4 tomme af kanten ned og tryk på. Fold i 2 til 3 inches for rod pocket. Sy lommen ned på symaskine, forlader hver ende åben for stang til at glide ind i.

Hæng gardiner på stænger til at sikre sig de passer godt. Hvis ikke, foretage justeringer på dette tidspunkt før du hem destillationsremanenser. Hvis de ser lige, pin up hems på gardin bunde så de falder, hvor du ønsker tæppet til ende. Tage gardinerne ned, Tryk ned de fastgjorte op hems og sy dem enten på sy-maskine eller i hånden. Stryge gardiner og hænge på vinduerne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com