Sådan foretages fejlfinding af en Milwaukee borehammer

October 5

Sådan foretages fejlfinding af en Milwaukee borehammer

Milwaukee produceret sin første redskab i 1924 og nu har specialiseret sig i tunge værktøjer. Det er i øjeblikket ejet af Techtronic, der også ejer Ryobi, AEG og Homelite værktøj mærker. Milwaukees borehammer kan bruges til at bore i træ, sammensætning materialer, plast, metal og murværk. Hammer action aids i murværk boring. Problemer med Milwaukee hammer boremaskiner kan relateres til teknikken, du bruger, chuck og problemer med bits. Problemer som disse kan rettes ved at følge nogle fejlfindingstrin.

Instruktioner

•Vælg hammer drill tilstand kun når boring i murværk, hvis dit møde problemer bore ind i andre materialer med hammeren på.

•Sæt en højhastigheds carbide-tippes boret ind i chuck hvis du støder på problemer boring i murværk. Regelmæssig borehoveder fungerer ikke ordentligt. Bruge den rigtige type af bit for projektet. High-speed stål twist drill bits arbejde godt med metal boring, og snegle eller spiralbor arbejde godt med træ boring. Tving værktøjet — i stedet bruge de rigtige bit — men lidt pres boring i slagge blok, og en masse pres boring i beton.

•Look på strømmen af støv hvis Milwaukee hammer drill synes ikke at være trænge ind. En glat, selv strømmen af støv fra hammer action i beton angiver penetration. Kør ikke boret uden at trænge ind — søger en grund hvorfor, som støder en metal bolt i murværk, f.eks.

•Åbn chuck kæber ved at dreje ærmet i retningen mod uret, hvis chuck ikke vil åbne. Luk chuck ved at dreje den med uret i hånden hvis bits falde ud.

•Back træ projekter med en luns af affaldstræ hvis træet splinter. Trække lidt ud af det hul fra tid til anden at rydde træflis fra fløjter på bit.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com