Hvad er årsagerne til Baseboard varmelegeme brande?

October 5

Hvad er årsagerne til Baseboard varmelegeme brande?

Elektrisk baseboard varmeapparater give varme til individuelle værelser i stedet for en hele bygningen. Generelt, du styre enhederne med en termostat beliggende på varmeren eller på væggen. Visse fordele er forbundet med baseboard varmeapparater i forhold til andre metoder til varme. Der er en primær årsag til baseboard varmelegeme brande, og det er nemt forhindret.

Baseboard varmelegeme funktioner

En baseboard varmeren har to hovedkomponenter: en termostat og en radiator er omfattet af en metal vagt. Elektricitet varmer det element, som består af flere metal plader. Baseboard trækker i kold luft i bunden og forbigår den varme element og derefter dirigerer varm luft ind i rummet. Da den varme luft stiger, køligere luft dræn på gulvet og er draget tilbage til varmeren. Termostaten aktiverer elementet og signaler element at slukke når luften er varm nok.

Fordele

Selvom baseboard varmeapparater ikke så energieffektive som mest centrale varmeanlæg, Skåne de bekostning af fjernvarme installation. De kan også være billigere end varme en hele hjem, når du kun har brug for til at opvarme et rum eller to. Derudover kan du bruge baseboard varmeapparater for ekstra varme i et område samtidig holde resten af huset ved en lavere temperatur.

Brande

Baseboard varmeapparater og transportable varmeapparater forårsage de mest varme-relaterede beboelse brande, ifølge Seattle brandvæsen. Baseboard varmelegeme brande typisk resultat fra mennesker placere genstande for tæt på apparatet. Brændbare møbler og sengetøj kan fange i brand hvis de kommer i kontakt med ovnen. Desuden kan blokerer element med enhver type objekt forårsage apparat til at overophede.

Sagsrapport

Baseboard varmelegeme brandskader kan være betydelige. Januar 2010 artikel fra Seattle brandvæsen hjemmeside beskriver en brand, der forårsagede $65.000 i skade på en lejlighed, selv om brandfolk slukkede branden hurtigt. Heldigvis, Beboerne flygtede uden skade.

Forebyggelse

For at forhindre baseboard varmelegeme brande, følge visse sikkerhedsforanstaltninger. Hold møbler og andre genstande langt nok væk, så de ikke røre varmeren eller blokere varme flow. Senge bør ikke være i nærheden af baseboard varmeapparater, fordi sengetøj kan ved et uheld falde på apparatet, som du sover. Derudover ikke køre elektriske ledninger over eller på tværs af baseboard varmeapparater.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com