Hvad er de forskellige typer af vakuumrør?

October 6

Hvad er de forskellige typer af vakuumrør?

Vakuumrør kontrol, ændre, oprette eller intensivere elektriske indikatorer ved at manipulere trafik af elektroner i en lavtryks plads. Enheden indeholder elektroder i en varme-modstandsdygtige, isolerede rør. Disse rør kan være lavet af glas, keramik eller metal. Fører igennem røret i en lufttæt forsegling mens tilsluttet elektroder. De mest almindelige typer af vakuumrør er dioder, Trioder, Tetroder og pentodes.

Dioder

John Ambrose Flemming opfundet dioder i 1904. Dioder består af en plade af to elektroder: en katode og en anode. Disse elektroder tillade den kraftige stigning i aktuelt i en enkelt retning. Derudover elektroderne kan reparation/konvertere vekselstrøm til direkte strøm.

Trioder

Lee de Forest opfundet Trioder in1906, kun to år efter Flemming opfundet dioden. Trioder består af tre elektroder og indeholde en katode og en anode. Trioder har også et gitter, der består af en skærm elektrode sammen med katode- og anode. Gitteret varierer fra positiv til negativ så det har en effekt på bølge af elektroner fra anoden til katoden, således at manipulere strømmen.

Tetroder

Albert Wallace Hull opfundet triode vakuumrør i 1926. Tetroder er sekundære gitter enheder med fire elektroder, etableret når triode pålidelighed svingede under brug i tidlige radio sæt. Problemet blev løst da Tetroder steg intensivering af energi til høje priser for tilbagefald. En yderligere ændring er strålen triode, som udnytter karakteristiske designmetoder og formet plader. Pladerne center elektroner, da de udgør den stråle, at koncentrere det på visse dele af anode, hvilket gør enheden mere effektiv.

Pentodes

Bernard D. H. Tellegen opfandt pentode i 1928. Pentode, som har fem elektroder, blev etableret når der var problemer med Tetroder. Tetroder var ude til at tillade elektroner at nå katode (gitter) på grund af utilstrækkelig energi. Pentode er en suppressor gitter, der drev de elektroner, der er flygtet til anoden, så elektronerne kan være fremkaldt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com