Hvad er Palm Tree typer i Central Florida?

November 20

Hvad er Palm Tree typer i Central Florida?

Overfloden af palmer i områder som sydlige Californien, Palm Desert eller central Florida findes der på grund af dyrkning og naturalisering. De er ikke ligefrem hjemmehørende i disse regioner, men med ordentlig vanding, de trives i varme klimaer. Centrale Florida varme, fugtigt vejr--med sin tunge sommer regntiden--er ideel til et væld af palm sorter, både dyrket og naturaliseret.

Daddelpalme

Dadelpalmer har været dyrket i mange dele af verden, eksperterne er ikke visse af deres indfødte oprindelse. Der er mistanke om, at de kom fra oaser i Nordafrika og dele af vestlige Asien. De er langsomme avlere (mindre end en fod om året) og de nå højder på 30 til 40 fod ved modenhed.

Zobel Palmetto

Blandt de højeste af central Florida palms er Zobel Palmetto. Nå højder på 80 fod på modenhed, har det fan-lignende blade stammer fra toppen af træet. Slank stammen bærer resterne af nedfaldne blade i nærheden af sin krone, men lavere stammen er glat, da resterne falde ned over tid. Det er mere hårdføre end mest naturaliseret central Florida palms modstå temperaturer helt ned til 10 grader Fahrenheit.

Kokospalmen

Coconut Palm er en anden høj, majestætiske naturaliseret modellen, men dens hårdførhed sætter det lige på grænsen til central Florida. Det kan modstå temperaturer ned til omkring 26 til 30 grader Fahrenheit, men hvis de kolde perioder ikke trækker, det kan komme. Det har finnede blade og vokser til en højde på omkring 75 fod.

Middelhavet Fan palme

Middelhavet Fan palme er allestedsnærværende i central Florida som et landskab busk. Den vokser kun til en højde på seks til otte fod høje, men det har flere stængler stammer fra en enkelt kuffert, så dens vifteformede blade dækker et stort område. Det er den nordligste indfødte palm arter i verden, vokser særdeles godt i central Florida, men trives i køligere klimaer som langt nord som sydlige England.

Vindmølle Palm

Steder hvor der er ikke plads til 80-fods træer, centrale Floridians drej til vindmølle Palm, en enkelt-trunk træ med vifteformede blade, der topper med omkring 10 fod. Det er meget tilpasningsdygtige til en række forskellige jordtyper og klimaer, selvom det er meget intolerant af salt jord, så det er mere udbredt i de indre områder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com