Caulk programudviklingsværktøjer

October 7

Caulk programudviklingsværktøjer

Caulk er en af de mest oversete men vigtige elementer i byggebranchen. Du kan bruge det almindeligvis som en fugemasse eller kant til at dække en linje mellem to strukturer. Det er en vanskelig proces at lære at anvende caulk, men de seneste værktøjer har gjort udfører processen lettere.

Razor Knife

En razor knife er vigtigt, fordi det er det første værktøj bruges, når du erstatter skadede caulk. Knivskarpe knive eller tæppe kuttere, er spidse vinger, der gør det muligt at skære i gamle caulk og fjerne det rent uden at beskadige de andre strukturer.

Caulk pistol

Rør af caulk er placeret inde i pistolen. Så du trækker den udløser pistol, ved hjælp af dine fire fingre. Caulk pistol er lidt længere end røret. Det har en stemplet i slutningen nær på aftrækkeren. Stemplet er i røret. Rod af stemplet har hakkene på bunden, at fremme det, som du trykke på aftrækkeren. Forsiden af pistolen har et hul, som du placerer gennem spidsen og hold sikkert.

Tip applikatorer

Tip applikatorer tillader dig at køre forskellige størrelse perler af caulk for forskellige huller. Disse tilføjelser passer over spidsen af caulk rør og giver mulighed for en nedskæring på røret. Værdien er, at du eliminere behovet for at åbne for at åbne en ny caulk tube for en mindre perle.

Efterbehandling værktøj

Værktøjet efterbehandling er et lille stykke plastic omkring tre inches firkantet. Det har forskellige størrelse kanter på hvert hjørne og vil tillade dig at udjævne caulk i et jævnt mønster. Dette eliminerer ved hjælp af din finger, som kan være inkonsekvent. Værktøjet giver dig også bedre hjørner, da det er fladt på enderne. Dette eliminerer ubesvarede steder og muligheden for vand siver gennem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com