Arizona blomstrende buske træer

November 21

Arizona blomstrende buske træer

Udvælgelse af træer og buske tilgængelige for Arizona haver er begrænset af lav nedbør niveauer og sandede eller endda stenede jord der er lav i organisk materiale. Dog behøver et begrænset udvalg ikke at betyde kedelig. Der er en række af træer og buske, der trives i Arizona og tilbyder spændende og eksotiske blomster og løv. Et vilkårligt træ eller busk brug kunstvanding for når det først er plantet, men ideel træer og buske til Arizona tolerere tørre forhold når etableret.

Kanonslag Bush

Kanonslag bush, også kaldet scarlet bouvardia, er en 2-4-fods busk med 2-tommer røde blomster, der blomstrer i klynger på enden af grenene fra midten af foråret indtil efteråret. Blomster tiltrække kolibrier og insekter, der lever af nektar. Fjern brugt blomster at holde planten busket og blomstrende. Kanonslag bush vil vokse i næsten enhver jord og foretrækker halvskygge og tørre forhold.

Shrubby Potentil

Også kaldet golden-hardback eller potentilla, shrubby Potentil vokser 3 til 4 fod høj og op til 4 fod bred. De gule blomster blomstre hele sommeren og i tidlige efterår og tiltrække sommerfugle. Afhængigt af placeringen, kan bladene være stedsegrønne. Busk-Potentil er en lav vedligeholdelse plante, der vokser bedst i fuld sol og tør jord.

Desert Willow

Desert willow er en løvfældende busk, der vokser 10 til 15 fod høje. Willow-lignende blade er op til 1 fod lange. Dens prangende pink blomster blomstre i sommer og falder. Denne busk har brug for fuld sol og en veldrænet tør til medium jord. Fjerne falmede blomster og beskære egensindige stængler at holde planten busket og blomstrende.

Ørken Ironwood

Ørken ironwood er et stedsegrønt træ, der vokser op til 30 fod høj med en diameter på stammen af op til 2 fødder. Blomsterne er lyserøde eller lilla og blomstrer i pring. Ørken dyreliv æder frøene og parasitære mistelten på grenene producerer røde bær, der tiltrækker fugle. Ørken ironwood behov for fuld sol og en tør, stenet eller sandet jord.

Almindelig Trompetkrone

Almindelig Trompetkrone, også kaldet catawba, er en løvfældende træ med en bred, afrundet krone, som vokser op til 50 fod høje. Bred tropical-ser bladene er op til 8 inches lang og 6 - til 10-tommer bred prangende blomsterklaser blomstrer i foråret. Almindelig Trompetkrone har hvide blomster med lilla pletter og to orange markeringer på halsen, og blomsterne er efterfulgt af grønne bælg. En dværg sort kaldet 'Nana', der forbliver mindre end 10 feet tall gør en god modellen plante til små haver. Almindelig Trompetkrone behov for fuld sol eller delvis skygge og veldrænet jord.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com