Hvordan man dyrker en hvid lilje blomst

November 21

Liljer er smukke blomster, der kommer i mange farver. Hvide liljer er ganske almindelige og findes i de fleste sorter af liljer. Den mest almindelige sort er lilje, som vil vokse i mange haver. Denne lily behov mindst en halv dag med sol og jord, der dræner godt. Liljer vil vokse i mange år i en have, hvis de er ordentligt plejet.

Instruktioner

•Dig et hul 1 fod dybt for hver lilje pære du vil plante. Fyld den med en blanding af jord, kompost og sphagnum. Sphagnum vil forbedre dræning og kompost og jorden vil gøre en rig jord for pæren til at vokse i. Space pærer 1 til 2 fødder fra hinanden, afhængigt af størrelsen. Jo større pære, jo mere plads de behøver.

•Measure løgets diameter ved hjælp af en lineal eller tape måler i centimeter. Multiplicer dette nummer tre og hvor dybt du nødt til at begrave pæren. Lily sorter varierer så måle hjælper med at identificere behovene i din særlige arter. Generelt, jo større den pære jo dybere det vil blive begravet.

•Dæk pærer med jord og vand jorden grundigt for at sikre, at vandet når løgene. Vand pærer dagligt, indtil du ser skud, og vand efter behov efter der.

•Klippe liljer jorden niveau efter hver frost, så de overlever vinteren og trives i foråret.

•Mulch din liljer hvert forår med en økologisk barkflis som bark eller kompost og tilføje en 20-20-20 gødning. De behøver ikke mere befrugtende end dette. Stavsledere stilke, hvis de ser gerne de ikke kan understøtte blomsterne. De fleste sorter behøver ikke at blive satset, men nogle gør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com