De typiske omkostninger af Patio kabinetter

October 10

De typiske omkostninger af Patio kabinetter

Lukkede terrasser giver din familie med en trøstende udendørs rum, der er tæt på hjemmet. Disse rum er fantastisk til familiebegivenheder, ferie måltider eller bare nyder vejret uden at skulle gå udenfor.

Typer

De samlede udgifter afhænger af din gårdhave kabinet. For eksempel, i maj 2011, en screenet i våbenhus koster $500 til $15.000, mens en fire-sæson, specialbyggede havestue med glasvinduer og temperatur kontrol koster op mod $70.000, ifølge hjemmesiden omkostninger Helper. Præfabrikerede lukkede terrasser koste $10.000 til $30.000.

Overvejelser

Et gør det selv-gårdhave kabinet projekt sparer du tusindvis af dollars i forhold til omkostningerne ved leje en entreprenør til at bygge en brugerdefineret havestue. Hvis du planlægger at bruge rummet året rundt, er det værd at bruge de ekstra penge for at have en plads, som du kan nyde, selv når det sner udenfor.

Detaljer og møbler sætter ind i rum påvirker omkostningerne. Ud over typiske møbler, såsom et bord og stole, og et par indendørs planter, tilføjelser som isolering, pejse, illustrationer, vil spabad og andre indvendige indretning tilføje hundreder til tusinder af dollars til din samlede pris.

Potentielle

Din kommune kan kræve du til at betale gebyrer for bygning, når du installerer en lukket gårdhave. Før leje en entreprenør til at bygge din lukket gårdhave, erhverve mindst fem citater. Dette vil give dig en idé om hvad de kan forvente i form af samlede omkostninger. Spørg din entreprenør for referencer og et CV til at gennemgå hans erfaringer. Din entreprenør skal være forsikret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com