Hvad kan jeg sætte på en indkørsel til is?

October 10

Hvad kan jeg sætte på en indkørsel til is?

Svingende temperaturer under vinterstorme oprette is på glatte overflader, når sneen smelter og derefter frigives. Indkørsler som fortove er især farlige, da de er designet til at være glat til sikker vandring. Ice frakker overfladen lige så glat, at skabe en behændig og glatte flyet, let glidende noget i bevægelse. Du skal behandle indkørsel med noget at stoppe diaset, det smelter isen eller opretter en friktion på overfladen.

Salt

Salt er en velkendt løsning for smeltende is. Det sænker frysepunktet for vand til omkring 25 grader Fahrenheit. Dog skal salt opløses i vand for at være effektiv. Opløse saltet først og gøre en saltlage, skabe en mere effektiv løsning, smeltning af isen. Salt saltlage virker endnu bedre hvis du anvender det før isen rammer i indkørslen. Men salt ophobes i jorden, og de fleste planter tåler nogen ikke salt.

Sand

Arbejder på isen meget på samme måde som sandpapir arbejder på træ, fryser grus fra sand til overfladen af indkørslen, forstyrre den glat finish. Når du går på tværs af sandet is, dine sko har noget greb på og du holde dine skridt. Sandet vil ikke smelte sneen, så hvis mere falder, du bliver nødt til at anvende et andet lag af sand før venturing ud.

Calcium Chloride

Calcium chloride fungerer meget på samme måde som salt, sænke frysepunkt til cirka-15 grader Fahrenheit. Dog tiltrækker calciumchlorid fugt fra luften, skaber en saltlage hurtigere end salt. Derudover denne is melter er ikke så giftige for planter og vil ikke ødelægge betonoverflader, selv om du skal bruge enhver is melter i moderation. Calcium chloride er ikke egnet til temperaturer nedenfor 0 grader Fahrenheit som overflader vil få glatte med tiltrukket af fugt.

Kalium acetat

Et kemikalie, som lufthavnene ofte bruger til at deice deres fly og baner, kalium acetat smelter isen til 15 grader Fahrenheit og derefter nedbrydes til biologisk nedbrydelige stoffer. Men anvendelsen af kalium acetat er ikke egnet i områder hvor afstrømningen vil påvirke vandområder, da det skader akvatiske liv. Ligesom andre deicers, skal du bruge det i moderation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com