Swimmingpool figurer & størrelser

November 22

Swimmingpool figurer & størrelser

Hvis du har altid drømt om at have en dejlig swimmingpool i baghaven, har valg aldrig været mere forskelligartet. Over jorden og i jorden swimmingpools kommer i mange forskellige størrelser og former. Tre almindelige former for i-bassiner er tal-8, rektangulære og nyre, af varierende dybder, men konkrete bassiner kan være skræddersyet i de fleste helst form. Overjordiske pools kommer i oval, rund eller rektangulær figurer med dybder op til 52 tommer.

I-bassiner

I jorden swimmingpools kommer i standard- og brugerdefinerede størrelser og former, afhængigt af pool materiale. For eksempel, løber rektangulære i jorden swimmingpools typisk fra 15 af 30 fødder hele vejen op til 20 gange 40 fødder. Med nyre-formet swimmingpool er en størrelse på 16 x 32 fødder med en 8-fods dybde typiske. Tal-8 swimmingpools er også tilgængelig i en bred vifte af størrelser, med 17 af 32 fod er en almindeligt valgte størrelse.

Overjordiske Pools

Overjordiske pools almindeligvis kommer i ovale og runde former, selvom rektangulære figurer fungerer godt med større modeller. For eksempel, tilbyder én producent 16 af 32 fod metalramme swimmingpool 52 inches dyb. Runde overjordiske swimming pools er de nemmeste at installere og diametre vifte fra 15 til 30 fod. Mange overjordiske pools har 48-52 tommer dybder, selvom variabel-dybde pools byder på en dybere midten kan købes.

Konkrete puljer

Våd beton eller gunite (også kaldet "sprøjtebeton") er formbart, så beton i jorden swimmingpool kan gøres til enhver størrelse eller form du ønsker. En beton i jorden swimming pool, men tager også den længste for at installere. Brugerdefinerede swimmingpools lavet af beton kan koste en masse også. Hvis du ønsker indkvartering en konkret pool men har omkostninger bekymringer, gå med en konkret pool pakke setup i en standard form og dybde.

Overvejelser

Glasfiber i jorden swimmingpools er generelt begrænset til ikke mere end 8 fod i dybden. Også, på grund af over-the-road shipping restriktioner, glasfiber i-jorden pool liners er begrænset til 16-fods bredder. Til vinyl-liner i jorden swimming pools, dog kan en brugerdefineret liner foretages i enhver form, bredde eller dybde. Vinyl-liner i jorden swimmingpools er også billigere end glasfiber og beton swimmingpools. Husk dog at den oprindelige pris af enhver pool vil stige hvis muligheder og opgraderinger er tilføjet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com