Do 's & Don'ts til luftmadrasser

March 20

Do 's & Don'ts til luftmadrasser

Air madrasser kan være en reel fordel, når det kommer til at imødekomme gæster i dit hjem. Disse madrasser kan også være en redningskrans, hvis du er på udkig efter en komfortabel nats hvile på en udendørs campingtur fordi de holde dig væk fra jorden. Afhængigt af kvaliteten af konstruktionen, kan air madrasser variere i pris. For at få mest ud af din investering, Husk nogle skik og opbevaring retningslinjer for din luftmadras.

: Puste madrassen så længe som muligt

Konstant deflatere og reinflating din luftmadras lægger unødvendige spændinger på sømmene. Hvis du blæser op madrassen for en houseguest, som opholder sig i flere dage, for eksempel, forlade madrassen pustes op i løbet af opholdet i stedet for oppustning og tømning det dagligt.

: Lad madrassen deflatere fuldt ud før opbevaring

Luftmadrasser er oppustet inden for minutter med brug af batteri-drevet eller elektroniske pumper, men de kan tage meget længere tid at fuldt punktere. Det kan være fristende at afmonterer luft ventil og tryk luften ud af madrassen før opbevaring af rullende det. Men dette kan være potentielt skadelige for madrassen. Presser luften strækker sig i sømmene og kan forårsage sæler til at briste. Afmonterer ventilen og tillade madras til at punktere før emballage til opbevaring. Hvis din madras funktioner en hurtig deflation indstilling, lad luften undslippe før opbevaring. Lytte nær ventilen; Hvis der er en svag hvislende lyd, er madrassen stadig deflatere.

Ikke: Tillad kæledyr på luftmadras

Selv hvis din familie kæledyr bruges til at sove på senge eller hvilende på møbler, skal de holdes væk fra luftmadrasser. Dyr med skarpe kløer kan punktere huller i air madrasser, der er vanskelige at reparere. Dyrene har også tendens til at skubbe ud af møbler, som kan understrege sømmene på madrassen.

Ikke: For meget luft madras

Hvis luftmadrasser er fyldt til maksimal kapacitet, oplever de overskydende stress på sømmene. Det anbefales, at din luftmadras kun være blæst til omkring 90 procent kapacitet, især den første gang det bruges. Hver gang du for meget madrassen, bliver madrassen mere tilbøjelige til at briste.

Ikke: Eksponere madras til skarpe genstande

Det kan være vanskeligt at reparere huller i din luftmadras. Gaffatape selv og vinyl patch kits er midlertidige i bedste, så det er sandsynligt, luftmadras skal erstattes helt. Holde madras fra elementer såsom blyanter, sikkerhedsnåle, nåle, papir klip eller et element med en klinge, der kan ødelægge madrassen. Når liggende på madrassen, er det bedst at tømme dine lommer af elementer, der kan forårsage skade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com