Sådan forskning som vaskemiddel bryder op olie bedste

October 16

Sådan forskning som vaskemiddel bryder op olie bedste

Det kan være svært at fortælle hvilke vaskemiddel bryder op olie bedst uden at gøre nogle forskning. Reklame er ikke altid den bedste kilde til information, da det er beregnet til at sælge produktet. Tredjemand, upartiske anmeldelser er den bedste kilde til oplysninger om produktet. Venner og familiemedlemmer kan også kaste lys over de bedste rengøringsmidler til brug for olie og fedt. Men for stensikre resultater, skræddersyet til dit eget vaskerum og køkken, gøre et hjem eksperiment at bilægge scoren.

Instruktioner

Vaskemidler

•Conduct indledende forskning ved hjælp af kunde anmeldelser på de produkter, du forsøger at differentiere. For de bedste resultater, skal du bruge en efterprøvet kilde med Uvildige anmeldelser som ConsumerReports.org. Tage noter på de indledende vurderinger.

•Purchase to eller flere vaskemidler, som du allerede har forsket. Husholdningsrengøringsmidler af forskellige mærker, som tidevandet versus solen. For de bedste resultater, ser for dem, der er mærket på samme måde - for eksempel, "ekstra fedt kampkraft" og "bryder op fedt bedst."

•Fry op en gryde med bacon eller andre fede kød. Gem den varm fedt. En anden mulighed er at bruge almindelige vegetabilsk olie.

•Find en gammel hvid T-shirt eller andre lys-farvet stof og klip det i to stykker (eller så mange stykker som du har vaskemidler. Det er vigtigt at bruge to stykker af samme stof, så vaskemidlet er hvad bliver testet. Med andre ord, kan et syntetisk stof frastøde pletter bedre end en bomulds T-shirt.

•Pour to til fire spiseskefulde af fedt eller olie på hver af stykkerne af stof. Vegetabilsk olie er farveløs, men olie pletten vil stadig være synlige på et hvidt stykke stof.

•Wash hvert stykke stof separat ved hjælp af hver af vaske-og rengøringsmidler. Holde dem adskilt fra hinanden for senere observation. Lade dem tørre. Observere hvilken stykke stof har den letteste pletten, hvis nogen overhovedet. Sammenligne de bemærkninger, der blev taget fra Produktanmeldelser.

Skålen vaske-og rengøringsmidler

•Brug den samme tilgang til at teste parabol rengøringsmidler, kun ved hjælp af retter. Først, foretage en indledende søgning på ConsumerReports.org eller en lignende hjemmeside for de produkter, du forsøger at differentiere. Bemærk resultaterne.

•Purchase to eller flere skål rengøringsmidler, der du allerede undersøgt med forskellige mærkenavne, som Dawn og Palmolive, der er mærket på samme måde.

•Tag så mange klart, mikrobølger containere som du har parabol rengøringsmidler. Kog en skål af chili i hver af dem. Resultatet bør være rød-tonet fedt, der sidder fast på siderne af den klare skåle, let synlige.

•Tag i den samme mængde skålen vaske i hver beholder. Fyld hver til samme niveau med varmt vand og lad i blød et par timer.

•Pour ud i vand og tørre hver container med en varm, fugtig svamp. Uanset hvilken beholder tørrer af de mest let er vinderen af skålen vaske-og rengøringsmidler. Sammenligne resultaterne til Produktanmeldelser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com