Hvidløg pærer til efteråret plantning

October 16

Hvidløg pærer til efteråret plantning

Hvidløg, i modsætning til mange andre spiselige planter, er bedst når de plantes i efteråret, fordi den har brug for frostgrader at udvikle godt. For de bedste resultater, bryde din hvidløg pærer fra hinanden i fed og plante dem for et par uger før den gennemsnitlige datoen for den første frost i dit område. Fed hvidløg vil slå rod og udvikle i løbet af vinteren. Når jorden begynder at tø i foråret, vil unge hvidløg spirer stak op mod himlen. Omkring midten af sommeren, vil du kunne høste modnet hvidløg, der du plantet sidste efterår.

Instruktioner

•Test din jord mindst to måneder før når du ønsker at plante ved at sende en prøve til din lokale amerikanske Institut for landbrug kooperativ udvidelse kontor. Tillad seks uger, (nogle gange mere, i travle perioder) for jord testresultater til at komme tilbage og rådgive dig om, hvordan vi kommer videre med at forberede din jord.

•Følg din kooperative udvidelse rådgivning om befrugtende, samt om du skal tilføje landbrugs svovl (for at sænke din jord pH niveau) eller lime (for at hæve din jord pH niveau). Hvidløg foretrækker et pH mellem 6 og 7 for de bedste resultater.

•Dig kompost i de første 12 inches af din jord med en hastighed på omkring 2 til 3 inches, mindst en uge før du har i sinde at plante hvidløg. Uanset hvad din jord betingelse, kan tilsætning af kompost forbedre det.

•Plant individuelle frø fed hvidløg omkring 3 til 5 inches fra hinanden, på en dybde af 1 tommer i rækker 12-24 inches fra hinanden. Vand dybt, og stoppe vanding når du absorbere vandet bliver absorberet mere langsomt i jorden.

•Dæk med en 3-tommer lag af muld ikke mere end en uge efter plantning. Afdække efter alle faren for frost er overstået i foråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com