Typer af cedertræ olie

November 25

Typer af cedertræ olie

Cedar olie er afledt af sande cedertræer gennem en damp destillationsproces. Der bør være noget tilføjet eller fjernet fra olien. Renheden af olien vil afhænge af opdragsgivere bruges mens der vokser træet. Der er også et antal falsk cedar olier. Du kan ikke stole på det almindelige navn for træet eller for olie. Dette er mindre af et problem, når du bruger cedar olie til duft formål. Når æteriske olier bruges terapeutisk, bliver oprindelse meget mere vigtig.

Ægte Cedar olie

Den eneste måde at kontrollere en ægte cedar olie er at vide det videnskabelige navn af træet. Der er to sande cedars bruges til at gøre æteriske olier. De er røgelse cedertræ (Cedrus deodara) og Himalaya ceder (Cedrus atlantica). Både sandt og falsk cedar olier indeholder en aktiv bestanddel kaldet cedrol. Nogle af de falske cedar olier indeholder også Thujon. Sande cedar olie er sikrere og anvendes meget mere til terapeutiske formål.

Thujon

Cedar leaf olie er fra en arborvitae (Thuja occidentalis). Thuja olie indeholder Thujon, der skal anvendes med forsigtighed. Det er den samme ingrediens findes i malurt (Artemisia), som blev brugt til at gøre absinthe. Absint blev forbudt på grund af sin vanedannende egenskaber og side påvirker når blandet med alkohol. Salvie olie indeholder også Thujon. Der er en forskel mellem at bruge blade salvie i madlavning og bruge Thujon olie i høje koncentrationer. Det ser ud til at være beløbet anvendes der gør Thujon enten sikker eller giftige.

Andre olier, cedertræ

En anden falsk cedertræ olie er fra slægten Chamaecyparis. Denne cedertræ anvendes strengt for aromatiske formål. For lidt er kendt om dets egenskaber at frigive det til andre anvendelser. Cedar møtrik olie er presset af frøene fra sibiriske fyr (Pinus siberica). Det er en sikker olie anvendes til dets næringsværdi. Olie af (enebær virginiana) er også kaldet cedertræ olie. Enebær olier er sikker og anvendes terapeutisk. De er gnedet ind i huden til at mindske cellulite og ødem.

Husstanden bruger

Cedar chips og olier har længe været anvendt i hund sengetøj. Cedar olie frastøde lopper og fungerer som en deodorant. Der har været kontrovers over sikkerheden af cedertræ olie for kæledyr. De sande cedar olier anvendes i moderation er sikre for hunde. Da katte er langsomme til at metabolisere æteriske olier kan de være skadelige for deres leveren og nyrerne. Det er bedre at undgå at bruge cedar olie for katte. Cedar olie vil også frastøde møl og bruges i skabene og lagerområder.

Medicinske anvendelser

Ægte cedar olie er kendt for sin beroligende virkning på huden. Det bruges til hududslæt, eksem, udslæt og hovedbund irritationer. Det er også bruges til gigt og reumatiske problemer. Cedar olie indtages ikke oralt men gnides på huden. I de fleste tilfælde er det kombineret med et luftfartsselskab olie til at fortynde det. Kroppen har brug for tid til at assimilere æteriske olier, så de ikke bør bruges hver dag. Brændt i diffusorer, har cedar olie en beroligende virkning på følelserne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com