Hvordan man laver Sun Shades overtræk til køkkenhaver

October 17

Hvordan man laver Sun Shades overtræk til køkkenhaver

Mens solskin er afgørende for at dyrke grøntsager, alt for meget af det kan skade dem i din have. For at beskytte visse grøntsager i konstant sollys, kan du bruge en skygge dækning. Med den korrekte struktur og konstruktion teknik, kan du beskytte din køkkenhave fra stærkt solskin, og andre potentielt skadelige elementer, såsom insekter.

Instruktioner

•Vælg et stof, som du gerne vil bruge til din have. På nogle måder, kan dette være en æstetisk beslutning, da der er mange typer til rådighed i havearbejde butikker, der beskytter mod en lang række elementer (sol, frost, insekter). Linned og musselin er traditionelle materialer til brug for solen dækker i haver; mere moderne versioner af netting og tekstiler er ofte fremstillet af polypropylen og polyethylen.

•Opret en ramme for skyggen dække ved at indsætte fleksible metal indsatserne i jorden lige foran de grøntsager, som du ønsker at dække. Trække indsatserne tilbage for at danne en bue over de grøntsager, skubbe andre enderne af indsatserne i jorden bag grøntsagerne. Længden af din vegetabilske række vil afgøre, hvor mange stakes du skal indsætte i jorden; Prøv at placere en indsats bue hver 2 fod langs rækken vegetabilske.

•Dæk arch med haven stof. Håndtere stoffet omhyggeligt og undgå at stikke huller i det eller ripping det på buen. Sørg for, at grøntsager er dækket helt.

Uddelingen stoffet til haven med metal stakes eller tunge klipper.

•Kontrollér af solsejl dække på daglig basis for at opdage mulige huller eller skader. Også, hvis du bemærker at dine grøntsager lider under dækslet eller ikke vokser som de skal, fjerne dem, så de får mere sol.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com