Lister over bregner

October 17

Lister over bregner

Bregner, en af verdens ældste levende planter, er populær på grund af deres graceful udseende og evne til at tolerere lav lysforhold, ifølge University of Florida IFAS forlængelse. Bregner er meget tilpasningsdygtige planter, der har udviklet sig gennem årene for at overleve. Nogle typer af bregner vokser bedst i arktiske miljøer, mens andre foretrækker tropisk klima eller udføre såvel som potteplanter. Ægte bregner producerer ikke frø, i stedet de formerer sig ved sporer.

Boston bregne

Et fremragende valg til hængende kurve eller hævet containere, Boston eller sword bregner, også fungerer godt som kantning planter eller bunddække planter, ifølge University of Florida IFAS forlængelse. Boston bregner er hurtig spredning af planter, der har en tendens til at blive invasive i de rigtige klimaer. Styre Boston bregner i landskabet ved at grave ud uønskede starter på en regelmæssig basis eller ved at begrænse dem i en container, begravet i jorden. Boston bregner, Botanisk kendt som Nephrolepis exaltata, er hårdfør i USDA hårdførhed zoner 8-11.

Kanel bregne

Kanel bregner, Botanisk kendt som Osmunda cinnamomea, er hjemmehørende i USA, ifølge University of Texas i Austin Lady fugl Johnson Wildflower Center. Blade af denne særlige bregne, som når en modne højde på 6 fod, vokser i grupper. Denne særlige fern gør godt i fuld sol, hvis det er vokset i stillestående vand. Ellers plante kanel fern delvis til fuld skygge i fugtige eller våde jord. Kanel bregne er hårdfør i zoner 4 til 11.

Maidenhair Fern

De luftige, fine-teksturerede fronds af denne nordamerikanske indfødte fern gøre denne plante et glimrende valg for en kant eller modellen bregne i landskabet, ifølge University of Florida IFAS forlængelse. En langsomt voksende plante, der spreder sig ved krybende stængler, maidenhair bregner nå en moden højde på 2 til 3 fødder. Afhængigt af den specifikke sort er maidenhair bregne hårdfør i zoner 3 til 11.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com