Hvordan man laver Stepping sten i jorden

October 18

Trædesten ser meget attraktiv når den er indstillet i en græsplæne eller omkring blomsterbede. De kan lægges i en dag, og de er funktionel og billig. Du kan genbruge nogen form for flad sten eller endda gøre trædesten med beton. Trædesten er også meget praktisk, da du kan klippe over dem let og de kræver minimal vedligeholdelse. Trædesten kan bruges på lidt kuperet jord, men er ikke egnet til udtalt skråninger.

Instruktioner

•Indstil hvor du ønsker de trædesten. Studere værftet layouts og haven designs at sikre pathway valgt er attraktive endnu funktionel. Mennesker vil ofte omgå en sti til fordel for en kortere måde at få, hvor de vil hen.

•Mark ud på vejen med pinde og snor. Arbejde ud af, hvor mange sten er påkrævet ved at måle afstanden mellem dine skridt. Husk på at kortere og højere mennesker også kan bruge stien. Sikre, at de ikke er alt for tæt på hinanden eller alt for langt fra hinanden.

•Vælg trædesten passer bedst til din værftet og budget. Enhver flade, skridsikre sten eller lignende materiale vil arbejde. Lave din egen trædesten billigt med konkrete og passende forme. Genbruge gamle eller brudt flisebelæning. Lægge mursten på kanten i små, aflange grupper. Alternativt, krydret hårdttræ tømmer "skiver" ser meget naturligt. Sikre, at de er mindst 4 inches tyk.

•Sæt sten ved siden af hvor de bliver lagt. Hvis bruger uregelmæssige sten, variere dem så der ikke er alt for mange af de samme størrelse ved siden af hinanden.

•Dig, lavvandet, fladbundede huller, lidt større og 2 1/2 inches dybere end de trædesten. Gør bunden så plan som muligt. Sat i en 2-tommer lag af sand eller knuste sten. Lægge sten i hullet. Stenen skal være lidt lavere end jordoverfladen til plæneklipperen klinge clearance og at forhindre snubler.

•Tryk sten solidt på plads med en kølle. Kontroller, at det ligger helt fladt, ved hjælp af niveauet. Stå på stenen til at sikre det ikke rock når gik på. Hvis det rock, tryk igen med en kølle. Du kan have til at fjerne stenen og justere niveauet af underliggende sand/knust sten. Udfyld omkring stenen med løst snavs. Gentag med de resterende trædesten.

Tips & advarsler

  • Ren vil trædesten, lejlighedsvis at fjerne glatte mos og lav.
  • Hvis æglæggende sten på en grus overflade, har dem hævet lidt over niveauet grus eller de vil hurtigt blive begravet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com