Væsentlige Tømrer værktøjer

October 18

Væsentlige Tømrer værktøjer

At have de rigtige værktøjer i hans værktøjsbælte eller boks er afgørende for tømrer ordentligt gør et professionelt stykke arbejde. Med en bred vifte af værktøjer til sin rådighed er der visse værktøjer, som hver Tømrer skal bære når du arbejder på en tømrer job af enhver størrelse.

Hammer

Det er uforudsigelig at vide, præcis hvornår en hammer vil være behov for på ethvert job, men hvad er sikker på er at hammer vil være nødvendig. Derfor, en hammer er et værktøj, der alle tømrere bør altid har på hånden for at både drive negle og lirke søm.

Utility Knife

Tømrere udnytte en skarp hobbykniv til en række forskellige opgaver, f.eks skære drywall og loftplader eller skarphed blyanter, som bruges på mest hvert job. Fordi hobbykniv bruges så ofte, er ekstra klinger i kniven også et must-have.

Måleværktøjer

Måltagning, hurtigt og præcist er afgørende for tømrere. Pocket Maalebaand, fås i længder fra 6-30 ft og udstyret med en krog, der lidt dias på enden for at kompensere for tykkelsen af dens metaller, når du tager udenfor og indenfor målinger, er en nødvendighed på hvert job. Målebåndet skal være letlæselig og i forholdsvis god orden. En anden vigtig er måling værktøj, en hastighed square, en lille trekant-formet værktøj, normalt transporteres rundt i en tømrer værktøjsbælte. Hastighed firkanter bruges til layout 90 og 45-graders vinkler, som hjælpelinjer til motorsave, og layout spær. En indramning firkantet, en L-formet værktøj lavet af stål eller aluminium, der bruges til udstikker tag spær, broer, vægge, og meget mere.

Tænger og klip

En pålidelig par tænger anbefales for hver Tømrer job. Tang kan bruges til at binde og klippe ledning, samt for at tage ud færdige søm og skruer, blandt andre opgaver. Tømrere brug snips til at skære metal nitter, metalplader og ledninger.

Niveauer

Tømrere brug en plan for at skabe ægte lodret og ægte vandret. Niveauer fås i mange størrelser, med 2, 4, 6 og 8 tommers modeller almindeligt tilgængelige. Hvad kaldes generelt en tømrer niveau er en 2-fods niveau, består af en træ kroppen og en eller flere boble rør. Sådanne niveauer er typisk omkring 3 inches høj og ca 1 tomme dyb.

Indramning klemmer

Indramning klemmer bruges af tømrere holder studs sammen lige før en skrue er at gå i dem. Uden fastspænding, kan en fælles rejste hvis skruen følger kornet af træ.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com