Hvordan man kan sikre en dør efter et indbrud

October 19

Efter at du har haft et indbrud i dit hjem, bliver en af deres første prioriteter sikre bygningen for dig og din familie. Hvis tyven indtastet dit hjem ved at bryde ned foran døren, er købe en udskiftning dør straks et must. Når du har købt den nye dør, kan du tage flere foranstaltninger til at gøre det mere sikker end den sidste. Døren sikkerhed tilføjelser kan være subtile, men er stærk nok til at modstå betydelige kraft.

Instruktioner

•Purchase en ståldør for foran indgangen til dit hjem. Ståldøre er stærkere end dem lavet af træ og er vanskelige at nedbryde ved at sparke. Undgå at købe en dør med windows, da dette kan give indbrudstyvene at indtaste dit hjem med lethed.

•Installer en heavy-duty strejke plade i rammen af døren for at forhindre døren i at blive sparket. Et spinkelt strejke plade er let at sparke gratis efter et par spark. Vælg en stor strejke plade, der er holdt på plads med fire 3-tommer skruer.

•Vælg dør hardware, såsom en døde bolt og en lås, der er tunge og holdbare. Ofte, disse produkter vil være blandt de dyreste muligheder, men de er vigtigt at købe for at hjælpe med at sikre dit hjem. Kigge efter en døde bolt, for eksempel, med en fast bolt mindst 1 tommer i længden.

•Invest i tunge hængsler, der er holdt på plads af fire 3-tommer skruer. Hvis en indbrudstyv ikke kan sparke døren ind omkring håndtag og lås, kan han ty til forsøger at banke det fra hængslerne. Industrial-styrke hængsler vil ikke hule i henhold til en menneskelige pres.

•Monter et kighul, der har en bred betragtningsvinkel på din dør. Nogle Gluggerne kun vise dig, hvad er direkte foran dig. Vælge en, der tillader dig at se så tæt på 180 grader som muligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com