Sådan Stop hjorte fra spiser træer

October 20

Sådan Stop hjorte fra spiser træer

Rådyr lever i mange områder af USA. Det meste af tiden, blive hjorte ude i landskabet, i skove eller i felter, hvor de har beskyttelse, husly og mad. Desværre, som flere af landets skove er ved at blive opslugt af udviklere, rådyr overfører tættere til byen og hjem i deres søgen efter mad. De kan lide at gnaske på knopper og blade skyder.

Instruktioner

•Få en hund. Hunde er store hjorte afskrækkende, men hundene skal køre løs for at gøre noget godt. Hvis du ikke ønsker din hunde kører løs, kæde dem omkring de træer, du forsøger at beskytte.

•Sæt op et hegn. Hvis du ønsker at holde rådyr ud af et bestemt område af din værftet og/eller haven, vil så en hegnet arbejde. Sørg for der er ingen huller eller gaps i jeres indhegne. Til hegnet til at arbejde, skal det være mindst 8 fod høj. Du kan sætte op et varige hegn lavet af sort plast mesh. Sikre hegnet har korrekt støtte med metal eller træ stakes. Hegnet skal være 8 fod høj og fordi det er næsten gennemsigtige, hænge strimler af hvid klud på det, der er 4 fod fra jorden og hver 12 fod af hegnet. Rådyr Se strimler og i et par måneder, de vil lære at tage en alternativ rute.

•Enclose hvert træ med sin egen lille hegnet. Det kan gøres wiren eller plast mesh. Støtte trådnet eller wire med metal eller træ indlæg, og space hegnet langt nok væk fra træet så rådyr ikke kan nå de nye knopper eller blad skud.

Hæng deodorant bar sæber fra træets grene eller placere dem på indsatserne omkring omkredsen af træerne.

•Spray træer med 1 del deodorant sæbe til 50 dele vand. Genanvende ofte, især efter en regn.

•Spray træ med peberspray. 1 gallon af vand, tilføje 4 eller 5 tbsp. cayennepeber eller 2 tbsp. af chili. Mix og spray på træerne. Spray ofte især efter en regn. Pas på ved hjælp af denne spray, hvis du har kæledyr, fordi det kan gøre deres øjne brænde, så ikke spray på en blæsende dag, eller hvis du gør det, bære øjenbeskyttelse.

•Mix 1 tbsp. opvaskesæbe, 1 tbsp. madlavning olie og 1/2 kop mælk sammen. Sted i en 1-gallon kande. Slå et æg med 1 kop vand, derefter stamme til at fjerne klumper. Hæld det i kanden med lidt mere vand. Ryst til at kombinere. Færdig med at fylde 1-gallon kande med vand og ryst godt for at blande. Spray det på dit træ og genanvende efter en regn. Denne blanding er ildelugtende, men det vil afskrække rådyr. Gemme overskydende i køleskabet og klart mærke kanden som hjorte afskrækkende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com