Orange blomstrende vin

November 28

Orange blomstrende vin

En vin kan låne en dynamisk look til enhver have. Som det klatrer, klamrer sig, bredbånd eller stier omkring sin støttende struktur, udtrykker det en følelse af vildskab og romantik; Hvis den producerer blomster, kan en vin bidrage både farve og duft til haven. Der er mange sorter af vinstokke, der producerer blomster i et sortiment af former, størrelser og farver. En orange blomstrende vin er en fed og munter valg; der findes mange typer.

Definition af en vinstok

En vin er nogen klatring eller efterstillede plante. Der er mange typer af vinstokke. Nogle vinstokke kan være dyrket som buske i stedet opfordres til at klatre eller trail. Ikke alle vinstokke producere blomster; dem, der producerer dem i et sortiment af farver.

Typer af Orange blomstrende vinstokke

Flere typer af vinstokke producere orange blomster, som kan udlåne en saftig, levende og varm glød til haven. Overvej følgende typer af orange blomstrende vinstokke: orange bougainvillea, som er en robust, tornede vinstok, at funktioner masser af mønt-formet blade talrige små blomstrer består af lyse orange, papery kronblade; orange trompet vin, som har brede, bleg grøn blade og store, orange trompet formede blomster; orange honeysuckle vine, som byder på fine udseende løv og orange blomster med en sød, stærk duft; og ærteblomst vine, som byder på små, duftende blomster i et udvalg af orange nuancer spænder fra lyse orange til lyse orange.

Støttende strukturer for vinstokke

Mens vinstokke kan tillades at blot vokse langs jorden, er udvide og efterfølgende på denne måde, og at deres skønhed bedst fremhævet hvis de er uddannet til at vokse på en støttende struktur af en slags. Der er mange typer af have-passende strukturer, der kan støtte vinstokke og vise dem til deres bedste fordel. Disse omfatter følgende: et espalier, som består af slank strimler af sammenknyttede træ og kan bruges til at vedlægge en veranda; en løvhytte, som kan overskygger en omvandrende sti og varierer i størrelse fra 1 fod til flere værfter lang; en mur, som hvis vin er klæbrig og klamrer sig med lethed, kan ser dejlig når dækket med løv og blomster; en søjle, der kan fungere til at holde op en gårdhave dækning; eller sådan uventede objekter som gamle, ubrugte fugl bade og trillebøre, der udvikler sig en romantisk charme når dækket med en vinstok.

Plantning og uddannelse vinstokke

Plante vinstokke omkring 1 fod fra deres støttende struktur. Sætte vinstokke i jorden efter alle faren for frost er overstået i din region. Marker vinstokke, der er designet til at trives i din plante hårdførhed zone; for at finde ud af den zone, hvor du bor i, konsultere en USDA plante hårdførhed zone kort. Som de vokser, træne vinstokke klamrer sig til deres støttende strukturer af let binde deres udløbere til struktur med sejlgarn. Denne bit af uddannelse vil få vinstokke i gang og i tid vil de klamrer sig til og ascend struktur på deres egen.

Blomster i farver, Harmonize med Orange

Da det er usandsynligt, at en orange blomstrende vin vil være den eneste plante i haven, overveje at vælge andre blomsterplanter i farver, der vil harmonisere med vin. Blomster i nuancer af rød, rust, gul og guld vil alle ser fantastisk når de placeres i nærheden af orange blomstrende vin. Viser alle disse farver sammen vil resultere i en varm, glødende, fyrig effekt. Overveje at plante de følgende blomster: røde cannas, som har levende rød, piglignende blomstrer; rust-farvet tiger liljer, som har stjerne-formet blomstrer; gule morgenfrue, som har små, runde blomstrer og en behagelig stærk duft; og guld solsikker, som har stor og fed blomstrer med mørke brune centre, der vil føje til det samlede varme i displayet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com