Hvornår bruges en fransk afløb?

October 20

Hvornår bruges en fransk afløb?

I normalt tørre klimaer, kan lejlighedsvis kraftig regn føre til store mængder af vandafstrømning og skader til jord konturer, fundamenter, indkørsler og terrasser. I områder med høj nedbør, kan værfter udvikle klæg områder hvor stående vand akkumuleres. For meget fugt kan avle sundhedsrisici, herunder mug, svamp og myg. Det grundlæggende design af en fransk afløb som en fyldt med grus trench kan hjælpe med at fjerne problemer i omstændigheder hvor for meget vand dvæler i det forkerte sted.

Beskytte strukturer

En fransk afløb kan være en effektiv og billig måde at beskytte strukturer som et hjem fra vandskader. Ved vurdering af og arbejde med den naturlige hældning af partiet og den naturlige strøm af vand, kan du designe en fransk afløb, der afleder vand fra strukturen og dens fundament. I en vis forstand, afløbet bliver en mote slags, omkring huset, aflyttende potentielt skadelige farende grundvand og afleder det uskadelig væk.

Kanal vandet til brug

Hvis en franske afløb er designet godt og korrekt installeret, kan det hjælpe, give næring til planterne. Afstrømning fra afløbet kan blive dirigeret til en have eller en opbevaring område. Den franske afløb spreder vandet over en bred overflade, begrænse dens kraft og dynamik. Planter som bregner og halvgræsarterne, træer og buske på dræning base kan blive næret af det vand, den franske afløb spreder i stedet for at blive ramt af kraften af vandets flow.

Undgå ejendom oversvømmelser

Problemer med oversvømmelser er ofte relateret til hældning, jord, der er nonporous eller kombinationer af begge. Som et eksempel, kan din jord ligge i et bassin, hvor regnvand indsamler efter det løber ned ad bakke. Hvis jorden er meget porøse og vandet bliver absorberet uden problemer, kan oversvømmelse ikke normalt være et problem. I et andet scenario, kan jord på en masse være hårde ler, der har tendens til ikke at absorbere fugt. Hvis denne egenskab er på toppen af en bakke, kan oversvømmelse ikke blive et problem. Men hvis egenskaben er lavt liggende og jorden modstår absorbere vand, oversvømmelser kan blive et problem. En korrekt installeret fransk afløb kan direkte uønsket vand til hvor dens potentiale for skader er minimeret. Hvis vand kan blive omdirigeret, vil det i tide blive absorberet og sive ind i grundvandet.

Beskytte septisk systemer

Udledning fra en afkalker kan have et højt saltindhold. Mængder af saltlage strømmer ind i en Septisk system kan forårsage en forstyrrelse i systemets naturlige handling hvor bakterier nedbryde i rensningsanlæg. Resultatet kan være et øget behov for septiktanke system skal pumpes. Derudover kan saltlage skade en konkret septiktank, ætsning Gruber i betonen og fremskynde behovet for dyre erstatning. En fransk afløb kan shepherd saltlage fra septiktanke system.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com