Caulk vs vindue Putty

October 21

Caulk vs vindue Putty

Enkelt-rude Vinduer skal være forseglet i vinduesrammer at gøre dem vejrfast. Enten akryl latex/silikone caulk eller vinduet putty, også kendt som ruder kit, er almindeligt anvendt til dette formål. Begge typer vil arbejde, men man har bevist sin overlegenhed med testen af tid.

Lang levetid

Vinduet kit har været i brug i hundredvis af år. Akryl latex og silikone caulk har været i brug i omkring 50 år. Vinduet ruder kit er lavet af høj calcit kalk og linolie. Når korrekt anvendt, kureret og vedligeholdes, kan det sidste hundreder af år. Derimod, varer akryl latex og silikone caulk generelt kun omkring 10 år.

Vedligeholdelse

Vinduet putty skal vedligeholdes ordentligt for at gøre det sidste. Denne vedligeholdelse kræver kun at putty være belagt med høj kvalitet hørfrø olie hver fem til syv år. Linolie opsuger i putty, holde det fleksibelt nok til at gøre sit job mens modstå ekstreme vejrforhold som det rutinemæssigt udsættes. Livet i akryl latex og silikone caulk kan ikke udvides. Normalt skal det helt udskiftes efter syv til 10 år.

Casement Vinduer

Akryl latex og silikone caulks kan ikke bruges til at forsegle casement vinduer. Rillen hvor vinduet er angivet i rammen er for bred. Hvornår anvendes akryl latex og silikone caulks at tykke, de ikke vil helbrede korrekt og ikke vil meget hurtigt. Vinduet kit vil helbrede når den anvendes på denne tykkelse og holde meget godt.

Brugervenlighed

Vinduet putty er lettere at arbejde med og anvende pænt. Akryl latex og silikone caulk er vanskeligere at ansøge om at danner en pæn og diskret kant langs glasset. Putty er anvendt, lov til at helbrede og derefter overskridelsen er skåret rent fra vinduet med en skarp hobbykniv. Hvis det er skåret for tæt eller trukket løs fra rammen eller vindue, vil det have at være igen caulked. Vinduet putty forbliver fleksibel i lang tid. Det kan simpelthen være skubbet tilbage på plads hvis en fejl er foretaget.

Tørretid

Akryl latex og silikone caulk helbrede hurtigere end ruder kit. Denne hurtig hærdetid tillader en vinduesramme skal males før. Ruder kit skal være tilladt at helbrede indtil det udvikler et firma "hud" på dens ydre overflade, inden det kan males. Dette kan tage flere dage. Akryl latex caulk kan være tør nok til at male inden for en dag af programmet, afhængigt af det anvendte produkt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com