Hvordan man kan skære Muscadines

October 22

Muscadines er en art af drue vine, der er hjemmehørende i det sydlige USA. Druerne kommer i enten sort eller bronze sorter bruges i gelé, vine eller spist alene. Muscadines kræver årlige skæring til at fjerne nogle af de skud, som fremmer udvikling af yderligere frugt. Undervejs beskæring kan stængler af muscadine vinstokke sive sap. Dog stopper den siver til sidst på sin egen.

Instruktioner

•Wait indtil slutningen af vinteren, helst slutningen af januar eller begyndelsen af februar, at skære muscadine vinstokke. Skæring kan også forekomme i efteråret efter alle blade og stængler bliver brune.

•Look på det laveste horisontale led, kaldet en afspærring, og Find de små skud, der vokser fra det. Start i slutningen af lemmerne tættest på stammen og måle ud 6 inches. Afbrød alle skud, der opstår før denne længde ved hjælp af håndsakse. Gentag processen langs hele lemmer forlader skyder kun hver 6 inches.

•Undersøg hver af de resterende skyder på lemmer omhyggeligt og Find de lille ris-store knopper på dem. Tælle op to til fire knopper fra bunden af skud og skære resten ud ved hjælp af hånd grensakse.

•Gentag beskæring processen på hver resterende horisontale led ved hjælp af samme teknik.

•Look i bunden af muscadine's vigtigste vertikal trunk. Find nogen små skud eller suckers, der opstår fra bunden til den laveste vandrette lemmer. Afbrød alle disse skud flush med stammen ved hjælp af håndsakse. Hvis der er flere lodrette træstammer, beskære off en eller to om året på jorden indtil du har kun én. En beskæring så er bedst til at afskære de vigtigste kufferter.

•Undersøg barken af alle resterende dele af muscadine vinstokke og finde nogen, der er sorte eller har synlige skimmelsvampe eller mug på det. Skære alle disse stammer tilbage til sundt træ, der vises hvide. Bortskaffe de skære dele i papirkurven.

Tips & advarsler

  • Hvornår skære syge træ, tørre håndsakse på en klud dyppet i alkohol før du foretager eventuelle yderligere nedskæringer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com