Tropiske buske, der kunne modstå dyb Frost

October 22

Tropiske buske, der kunne modstå dyb Frost

Rutgers haver, offentlige haver ligger i New Brunswick, New Jersey, er hjemsted for en række samlinger, herunder mange hårdføre, tropiske buske. New Brunswick ligger i US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 6 og oplevelser vintertemperaturer så lave som-10 grader Fahrenheit. Haver bruge vinter barkflis og opstaldning til at beskytte de mest sårbare planter fra dyb frost.

Usædvanlige Magnolias

Ikke alle magnolias vokse ind i 40-fods træer. Rutgers haver har en række robuste magnolier, der er unikke og i stand til at trives i det midt-atlantiske område. Siebold Magnolia (Magnolia eller) er et shrubby form, der vokser ikke er højere end 15 fod. De duftende hvide blomster har et strejf af pink og en Bordeaux centrum. Nordlige Belle (Magnolia virginiana) er den mest hårdføre arter og har store, cremet blomster, der blomstrer i juni og juli.

Fortryllende indfødte Sweetshrubs

Sweetshrubs er skinnende grønne blade, der er ikke kun attraktive, men også hjorte resistente. Juni blomstrende plante har blomster, der bærer duftstoffer minder om æbler og jordbær. Heritage vin, en type, der forbliver i bloom gennem August, producerer store Bourgogne blomster. Sorten Michael Lindsay har en stærk duft og store rødlige blomster. Sorten Venus har 5-tomme hvide blomstrer. Mange hårdføre magnolias producere gyldne efterår farve, tilføje en anden sæson af interesse til deres repertoire.

Kameliaer

Der er mindst tre sorter af camellia, der er kolde hårdføre højre op gennem USDA plantning zone 6. Lu Shan sne, en te-olie camellia (C. oleifera) producerer blomster så sent som i oktober og November. Det viser kanel-farvet bark som plante aldre. Røde blade (C. sinensis) har været kilde til te blade i Kina i århundreder. Det har en mere kompakt form end andre kameliaer, og det røde pigment i blade og blomster gør det en slående tilføjelse til en skygge haven. April Bush camellia har lys pink blomster, der blomstrer i foråret. Med en lille vinter bioklip, vokse disse godt i køligere klimaer.

Hædrende omtale

Enkianthus campanulatus har to typer, Princeton rød klokker og prangende lanterne at blomstrer røde klokkeformede blomster i maj. Disse planter foretrækker skov indstillinger, selv om de tåle mere sol, hvis jorden er rig på humus og jævnt fugtig. Florida anis (Illicium floridanum), også kendt som Halleys komet, har været stigende med succes i Rutgers haver i 5 år. Den dyrkes i dyb skygge, som giver det nogle vinter beskyttelse. Det er en anden maj bloomer og har attraktive røde stjerneformede blomster. Hardy banan (Musa basjoo) fortjener en omtale på grund af sin frodige tropiske blade, som føjer tekstur og en tropisk atmosfære til enhver haveomgivelser. Hardy banan kræver bioklip for vinteren beskyttelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com