Sådan Beskær en gul sommerfugl Magnolia Tree

November 29

Sådan Beskær en gul sommerfugl Magnolia Tree

Gul sommerfugl magnolia-træ, kaldet en "sommerfugl" eller en "sommerfugle" magnolia, vokser som en busk med flere stængler eller som et lille træ med en center trunk. Dens gule blomster, formet som stjerner, kan være op til 4 inches i diameter og vises i det tidlige forår før bladene. Mængden af beskæring træet kræver for at opretholde et ønsket form og sund vækst er minimal.

Instruktioner

•Prune for første gang efter købet af dette træ for at fjerne enhver knækkede grene eller dem befængt med skadedyr. Du behøver ikke at følge konventionelle visdom, der beskæring tredjedel af toppen af træet vil gøre for root tab når du genplante; Sådan beskæring reducerer området blad på genbeplantning, når det er nødvendigt at hjælpe planten opnå nødvendige rodvækst.

•Prune efter foråret blomstring. Forår-blomstrende planter producerer blomster på vækst fra den foregående sæson.

•Prune den centrale leder, eller vigtigste stilk, sommerfugl magnolia kun hvis du forsøger at opnå en multistemmed plante. For at bevare træets vækst med en stærk central leder, beskære kun stilke, der konkurrerer med den.

•Trim grene at opretholde den form du ønsker dit træ til at tage. Sådan beskæring af æstetiske grunde og er ikke for træets sundhed.

•Tag nedre lemmer med forsigtighed for at undgå skader på stammen. Fjerne nedre lemmer lemmer, når de når en tomme i diameter, og ikke fjerne dem alle på én gang som de hjælp stammen udvikle dens tykkelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com