Farer af jern Køkkengrej

October 24

Hvis du overvejer at købe jern gryder eller ej, overveje fordele og ulemper ved at bruge jern Potter og pander. I modsætning til nogle andre typer af kogegrej på markedet i dag, jern køkkentøj udleder ikke farlige dampe ved høje temperaturer, men hvis ikke du er forsigtig, kan det medføre andre problemer.

Jernindhold

Madlavning fødevarer i støbejern køkkengrej kan forårsage små mængder af jern til at sive ned i maden, du er ved at forberede. Dette er især tilfældet for fødevarer, der er meget surt, ligesom tomatsauce. I de fleste tilfælde, denne udvaskning er ikke et problem og kan endda hjælpe dig, især hvis du anæmiske, eller ikke får nok jern i din kost. Hvis din kost er allerede meget højt jernindhold, kan de ekstra jern forårsage du har jern overbelastning. Jernophobning opstår, når du har for meget jern i kroppen og kan forårsage helbredsproblemer såsom hjertebanken, fælles smerter og større risiko for hjertesygdomme.

Andre fødevarer farer

Hvis ordentligt rengjort og vedligeholdt, jern køkkentøj udgør ingen kendt mad farer, men hvis iron køkkengrej ikke er holdt op, det kan forårsage problemer med fødevarer kogt i varen. I modsætning til de fleste andre gryder er strygejern en porøs overflade. Hvis en gryde ikke er ordentligt rengjort og krydret regelmæssigt, belægningen, der udgør omkring ydersiden af pan, kan forsegling overflade, bærer væk og fødevarer partikler glide ind i den pan porer. Når det sker, kunne nogen mad tilberedt i gryde i fremtiden bliver forurenet med disse madrester. I nogle tilfælde kan fødevareforurening føre til sygdom, såsom madforgiftning.

Vægt

Jern gryder er meget tungere end de fleste typer af køkkengrej. Mens det ikke lyder måske som en fare, kan det blive en hvis køkkentøj brugeren ikke er forsigtig. Bærer en stor jern puljen med kun én hånd kunne føre til en håndledsskade hvis musklerne i håndleddet er svag. Hvis et stykke af jern køkkengrej er faldet på en del af en persons legeme, kan det også gøre nogle skader.

Varme niveau

Ligesom alle gryder bliver strygejern køkkentøj varm når du anvender varmen til gryden. Dette er, hvad gør det muligt at tilberede maden. De fleste pander køligt i et par minutter, men på grund af karakteren af metal, iron køkkengrej bevarer varme længere end de fleste andre typer af køkkengrej og tager længere tid at køle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com