Fersken i North Carolina

October 24

Der er mere end 200 sorter, fersken, og North Carolina rangerer niende i fersken produktion i henhold til North Carolina Cooperative Extension Service. Når du vælger en fersken træ, ser på dens isnende krav, når den modnes og hvordan det er bedst bruges. Hvis træet kræver mindre end 750 chill timer, det vil ikke trives i North Carolina forår frost og fryser. Nogle sorter har et lavere browning tendens, hvilket betyder peach's kød ikke hurtigt bliver brune når de udsættes for luft.

Tidlig ferskner

Derby er en clingstone med en lav browning tendens. Det kræver 750 chill timer og er resistente over for bakteriel spot. Det er en North Carolina sort, der producerer medium til stor frugt. Den clingstone oprigtighed er en anden tidlig North Carolina sort med en meget lav browning tendens, men det kræver 950 chill timer, gør det til et bedre valg for den vestlige del af staten. Det er temmelig modstandsdygtige over for bakteriel spot, og dens frugt er mellemstore.

Midt i sæsonen ferskner

Pekin er midt i sæsonen, semi-clingstone North Carolina forskellige. Det har en lav browning tendens og er meget resistente over for bakteriel spot. Det kræver 950 chill timer at producere sin mellemstore frugt. En anden af statens sorter, Norman, er godt for konservesindustrien og frysning, overensstemmelse statens extension service. Det er en freestone med en meget lav browning tendens. Det kræver 850 chill timer og er temmelig modstandsdygtige over for bakteriel spot. Carolina Belle er en hvid-konkretiseret fersken. Dens store freestone frugter kræver 750 chill timer. Det har en høj browning tendens, og det er ikke meget resistente over for bakteriel spot.

Eftersæson ferskner

Eftersæson North Carolina freestones omfatter Emery og Belle i Georgien. Emery har en meget høj tendens til brunfarvning. Frugterne mellemstore til store kræver 900 chill timer, og det er temmelig modstandsdygtige over for bakteriel spot. Den hvide freestone Belle i Georgien er god til frysning og populære på de lokale markeder, overensstemmelse statens extension service. Det kræver 850 chill timer, og det er ikke meget resistente over for bakteriel spot. Selv om de ikke North Carolina sorter, er Elberta, der kræver 850 chill timer og Encore, som har bør for 900 chill timer, to hårdføre freestone ferskner anbefalede af den forlængelse office.

Bedste sorter

Der er fem sorter dyrkes i North Carolina, der udgør 35 procent af statens afgrøde, ifølge den kommercielle frugt beholdning undersøgelse. Contender er en mid sæson store freestone, der er meget koldt tolerant. Redhaven er en mid sæson semi-clingstone anbefales til nedfrysning. Winblo er en mid sæson freestone godt for konservesindustrien og frysning. Cresthaven er en sen-sæson freestone, der er meget hårdfør. Og Big Red er en mid sæson gule freestone kendt for sin usædvanligt store frugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com