Vakuum værktøjer til rengøring i høje steder

November 30

For at rense dit hus grundigt, skal du være i stand til at nå hvert hjørne og sprække, trods deres højde. Mens du ikke måske støvsuger høje placeringer regelmæssigt, kan du finde nødvendigheden at gøre det en gang hver sæson. At have de passende værktøjer til brug med støvsugeren vil hjælpe dig ren i høje steder.

Teleskopisk stang eller udvidelse tryllestav

En teleskopisk stang fastgjort til din støvsuger vil lade dig med at nå høje steder såsom lofter og spær. En udvidelse af din støvsuger er især nyttig, når du forsøger at fjerne spindelvæv i store områder. Mange støvsugere kommer med udvidelse polakker, der skal knyttes til den regelmæssige pole. Hvis din støvsuger ikke kommer med en udvidelse pole eller tryllestav, overveje at købe en fra en specialitet vakuum butik eller hjem varer butik.

Rund børste

Vedhæfter en afrundet børste til slutningen af din vakuum pole kan giver dig mulighed at nå højere steder, især høj hjørner. Den rund børste er et værktøj, der leveres som en standard tilbehør når du køber en ny støvsuger. Du kan vedhæfte den rund børste til vakuum hovedet i stedet for den standard vakuumhoved. Hvis din støvsuger kom ikke med en rund børste, eller du ikke længere har værktøjet, skal du kontakte en butik, der sælger mærke af vakuum du ejer, og Spørg, hvis du kan købe del særskilt. Nogle butikker kan også sælge generiske runde børster, der passer til forskellige vakuum mærker.

Rygsæk

Det ville være næsten umuligt at vakuum loft hjørne eller spær ved hjælp af en standard oprejst vakuum, især uden at såre dig selv. Hvis dit hjem kræver omfattende støvsugning i store områder, især ufærdige, hvælvede lofter og spær, kan en rygsæk støvsuger være den perfekte løsning. En rygsæk vakuum er en bærbar støvsuger, som du bærer på ryggen som en rygsæk. Med denne enhed skal du kun bekymre sig om holding vakuum rør i store områder. Ved at stå på en stol eller en stige, kan du tage din støvsuger med dig på ryggen og nå endnu højere placeringer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com