Forskellen mellem gulv polering og gulvet tilslidningsprocedure

October 25

Forskellen mellem gulv polering og gulvet tilslidningsprocedure

Opretholde attraktive og skinnende gulve kræver mere end blot en kost og moppe. Raspning og tilslidningsprocedure er to metoder til at genoprette glans af forskellige gulve typer, såsom hårdttræ, marmor og flise gulve. Mens både raspning og tilslidningsprocedure er gjort for at få blanke gulve, producerer de to forskellige metoder forskellige resultater fra brugen af to forskellige elektriske apparater.

Apparater

Et gulv buffer ligner en støvsuger, men har en større krop og bredt styret. Er motoriseret pensler, der spin med justerbar hastighed til at rense og polere gulvet inde i kroppen. Nogle buffere har styret kontrolelementer, der hjælpe med at styre bufferen ind i forskellige områder. Gulvet tilslidningsprocedure kræver en burnisher. Burnishers ligner buffere men er meget tungere, hvilket giver øget pres for at producere en wet-look glans. I stedet for at flytte side til side fungerer burnishers i en lige linje, går frem og tilbage. Udover at være tungere, er motorer i burnishers mere komplekse at producere højere hastigheder.

Raspning

Gulv polering bruger en buffer til at polere gulve. Mens gulvet bør rengøres før polering, hjælpe skrabere i ryggen af en buffer samle snavs og fugt, der efterlades. Polering kan gøres med en lav eller høj hastighed. En standard buffer maskine kører på 175 omdrejninger i minuttet. High-Speed buffere kan køre fra 1.250 så højt som 1.500 omdrejninger i minuttet. Mens raspning gør genindføre nogle glans og glathed til gulve, det ikke opnå samme wet-look glans, at tilslidningsprocedure gør.

Tilslidningsprocedure

Mens gulv polering kan henvise til både polering og resterende rengøring af gulve, refererer tilslidningsprocedure kun til polering gulve med en højere hastighed til at producere maksimal glans. Den ekstra polish er på grund af den burnisher langt højere hastighed, der kan køre fra 1.500 til 2.500 omdrejninger i minuttet. Tilslidningsprocedure sker ofte efter polering for at opnå at wet-look glans.

Forskelle

Udover at skabe mere glans, pudse tilslidningsprocedure et gulv meget hurtigere end polering på grund af den høje hastighed. Februar 2002-udgaven af "Sanitære vedligeholdelse" påpegede, at polering en 10.000 m² stor gulvet med en buffer kræver 25 timers arbejde, når du bruger en 20-tommer gulv maskine opererer på 350 omdrejninger i minuttet. Dog kan en 27-tommer burnisher opererer ved 2.000 omdrejninger i minuttet polsk samme etage i 4-1/2 timer. Mens tilslidningsprocedure polerer gulve hurtigere, skal udvises omhu at anvende tilstrækkelig frakker af finish eller andet Gulvbelægning kan blive slidt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com