Roxy vindue behandlinger

October 25

Roxy værelse, en udløber af sports brandet Quiksilver, idræt en pulserende udvalg af sengetøj og lamper. I første omgang rettet mod tween og unge teen pige markedet, Roxy strøelse kan let tilpasses til vindue behandlinger-- og ikke bare for 7 - 16-årige.

Tweens

For piger 7-12, kan Roxy sengetøj repurposed oprette finurlig vindue behandlinger. Fokusere på Roxy tekstiler med større-end-livet blomster eller gentagne geometriske mønstre. Den dristigere farver jo bedre. Oprette enkle, sjov Cafe gardiner af rense-efterbehandling Roxy ark på alle fire sider, derefter tilføje 1-tommer tyller til toppen. Montere på en chunky metal gardinstang, og hænge i den nederste halvdel af vinduet soveværelse. Eller oprette en butterfly vindue behandling hang ned fra den øverste halvdel af vinduet. Enten mulighed vil afbalancere sengetøj elementer i rummet.

Teenagere

For piger 13-18 bliver privatlivets fred en prioritet. At vælge mix-and-match Roxy sy flat-fold lagner, romerske nuancer eller slanke ulempe loft til gulv gardiner for vindue behandlinger. Du kan også fastklæbe Roxy stof til en billig rulle skygge. Denne form for vindue behandling giver masser af lys, når rullet op og privatliv når rullet ned. For at minimere slid til underkanten af en stofbetrukne rulle skygge, sy en casing, indsætte et træ tremme og tilføje en metal pull.

Voksne

Mens mange Roxy sengetøj sæt er designet til unge, andre sæt er passende for en voksen soveværelse tilbagetog. For eksempel er Roxy kokos serie af sengetøj rig i røde, brune og cremer. Den tropiske print af dyne og lagen er sofistikeret nok til at tjene som inspiration mønster for en voksen soveværelse. Vindue behandlinger kan igen være oprettet ved hjælp af flade fold Roxy sengetøj plader. Bruge presenningen materiale til at skabe mere formelle vindue behandlinger---som foret, knivspids plisseret gardiner. Eller drapere en foret længde af Roxy lagen i en symmetrisk swag over en dekorative gardinstang, og tilføje sagte shirred sheers.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com