Hvornår skal du vælge peberfrugter

October 26

Peberfrugt fås i næsten 200 sorter. Peberfrugter kan høstes i mange faser og i varierende farver, herunder grøn, gul, orange og rød. Hak sød peberfrugt til brug i salater, stegt og puré dem. til supper eller skive og kram dem som en solid hovedret.

Tidsperiode

Peberfrugt bør plantes efter enhver risiko for frost er forbi. De foretrækker temperaturer mellem 70 og 85 grader Fahrenheit i løbet af dagen og ikke lavere end 60 grader om natten. I køligere klimaer, kan planter være startet indendørs omkring seks uger før plantning for at sikre, at de har en lange, varme vækstsæson. Sød peber er normalt klar til høst 10 til 12 uger efter omplantning.

Modenhed

Peberfrugter kan høstes i mange forskellige farver alt efter sorten plantet og peber foretrukne type. Længere peberfrugterne modnes på planten, den sødere deres smag bliver. Gule og røde sorter kan høstes i disse farver ved fuld modenhed eller høstes tidligt, når de er kun grøn. Uanset farve, bør sød peber plukkes når de er fast at røre. De fleste sorter er klar til at blive plukket når de når 3 til 4 inches i længden.

Metode

Stilke af peberfrugter er skørt at røre, når planten er nået til modenhed. Selvom modne peberfrugter kan lejlighedsvis blive rykket fra stilken i hånden, risikerer du at skade planten og vegetabilsk derved. Den bedste måde at vælge peberfrugter er at skære stænglen rent med et par skarpe Sakse til havearbejde.

Opbevaring

Sød peber bør opbevares i kølige, fugtige forhold. Standard køleskab opbevaring er passende. Den ideelle temperatur for opbevaring er mellem 45 og 55 grader Fahrenheit med en fugtighed på 90 procent til 95 procent. I disse betingelser, sød peber vil senest om to uger. Til langtidsopbevaring, kan peberfrugter fryses i en lukket beholder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com