Det bedste tidspunkt at omplante cedertræer

October 27

Cedertræer kan nå majestætiske højder, men er bedst transplanteret når lille. Disse træer er relativt let at omplante, men du skal flytte dem på det rigtige tidspunkt og under ideelle betingelser så at de har de bedste chancer for overlevelse.

Størrelse

Ifølge Ron Smith i North Dakota State University er det bedste tidspunkt at omplante cedertræer når de er omkring 1 fod høje. Træerne denne størrelse er stor nok til at håndtere uden at beskadige og lille nok til at flytte med relativ lethed. Du bør kunne flytte træer så høj som 3 fødder, sikkert og nemt.

Tidsramme

Det bedste tidspunkt af året at omplante cedertræer er efteråret eller foråret. Vækstdvale er den vigtigste faktor; flytte træerne, når de har mistet deres blade, og inden de vokser nye knopper. Sydlige avlere har også mulighed for plantning i områder hvor jorden ikke fryser om vinteren.

Overvejelser

Når du graver op en cedar træ, få det tilbage i jorden så hurtigt som muligt. Du skal fuldføre processen på én dag. Plante træer mindst 8 fod fra hinanden og ikke befrugte på tidspunktet for udplantning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com