Sådan finder du en dam Filter

December 1

Sådan finder du en dam Filter

Når du har en dam installeret i din baghave, skal du forstå grundlæggende vedligeholdelse og krav til udstyr, som passer til det. For eksempel, da dammen er en menneskeskabt vandmasse, skal du tilslutte en dam filter. Dam filter fungerer ligesom et filter i en swimming pool og holder vandet i din Dam tydeligt af vragrester og andre stoffer, der kan være skadelige for planter og andre vilde dyr, eller som kan påvirke udseendet af vandet. At finde den rigtige filter er vigtige i at bevare din smukke Dam.

Instruktioner

Respektive med den virksomhed, der installerer dammen for dig. Ofte, disse virksomheder arbejder med leverandører og kan komme med forslag om hvor man kan finde en dam filter.

•Shop rundt på forskellige haven forsyning butikker og hjem forbedring centre for at finde flere Dam filterindstillinger. Der er også nogle speciale detailhandlere og online butikker, der tilbyder Dam filtre.

•Look for en dam filter, der vil arbejde for størrelsen af din dam. Produktbeskrivelser for filtre vil oplyse hvilken størrelse dammen de kan håndtere gallon og liter vand i dammen.

•Find et mekanisk filter, der omfatter et biologisk filter medier har du fisk i din dam. En standard mekanisk filter kan bruges, hvis du har plante-liv, men ingen fisk, eller du kan bruge en mose filter.

•Opt for en dam filter, der omfatter et UV-filter for yderligere at beskytte dine fisk og dyreliv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com