Hvor hen til ren hvid skimmel i drivhuse

October 28

Mange mennesker i havearbejde og voksende samfund bruger drivhuse at vokse og holde deres planter. Drivhuse aktiverer mennesker i køligere klimaer, med hårde vintre, at vokse vegetation, der kræver varme og beskyttelse. Men drivhuse kommer med deres eget sæt af potentielle problemer. Luftfugtighed og varmen inde i et drivhus, der er så nødvendige for at nogle planter, kan føre til skimmel eller meldug vokser på glasset eller i hjørnerne af drivhuset. Denne mug kan være grimme, usunde og endog farligt at planter, der kan lide skade, hvis skimmel breder sig til deres blade eller jord. Identificere og løse mug problemer hurtigt for at holde planter sunde.

Instruktioner

•IDENTIFY hvid skimmel sørge for du behandling af de rigtige spørgsmål. Hvid skimmel er en hvid svamp, med en SLIM eller silkepapir-lignende konsistens. Det vil vokse oftest i de skyggefulde områder i dit drivhus, så det kan ikke lide direkte sollys.

•Scrape mug fra sin voksende overflade ved hjælp af et barberblad eller skovl. Sørg for at du får alle mug ud; efterlader nogen skimmel vil medføre en ny kolonisering. Sæt formen i en plasticpose og smide det væk.

•Mix en rengøring løsning i en spand. Kombinere lige dele parabol eller tøjvask opvaskemiddel med varmt vand. Brug en klud eller svamp til at vaske det berørte område af dit drivhus med denne løsning, og lad det tørre.

•Mix en blegemiddelopløsning af 1/4 kop blegemiddel til 1 gallon af vand i din spand og Gentag vaskeprocessen. Sørg for, at ingen af blegemiddel eller vaskemiddel får på dine planter, som kunne dræbe dem. Gentag dette blegning proces 20 minutter senere, og tillade det andet lag af blegemiddelopløsning 20 minutters tørretid.

•Mix en anden rengøringsmiddel, bruger 70 procent Borat-baserede Tøjvask eller parabol sæbe (check etiketten for Borat) og 30 procent varmt vand. Sprede denne løsning over det berørte område og forlade det for at forhindre fremtidige hvid skimmelvækst.

•Prevent fremtidige skimmelvækst ved at køre drivhus fans for at øge omsætning i drivhuset. Øget solskin vil også afskrækker væksten af hvid skimmel.

Tips & advarsler

  • Hvid skimmel vokser bedst på plastoverflader som PVC.
  • Skimmelsvampe kan forårsage allergier. Altid bære handsker, beskyttelsesbriller og en maske, når du arbejder med mug.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com