Hvordan at reparere brudte fliser i brusere

October 29

Hvordan at reparere brudte fliser i brusere

Ofte vil en enkelt flise i en bruser bryde, sådan som langs et vindue indsatser, et hjørne eller omkring en sæbeskål. Årsagen kan afregning af instituttet. Du kan erstatte disse knækkede fliser og forlænge levetiden af dit brusebad.

Instruktioner

Erstatte brudt bruseren flise

•Tag fuger omkring tile(s) du ønsker at erstatte med cementmørtel så. Brug pleje ikke til skade omkringliggende fliser. Skær omkring flise så tæt til kanter som muligt med vinkelsliber. Ikke skære for dybt ind i backer-bestyrelsen bag flisen.

•Brug hammer og mejsel til at forsigtigt arbejde brudt flise stykker gratis. Vinkel mejsel mod midten af flisen og arbejde det nedenunder. Brug hammer, hvis det er nødvendigt at bryde fliser i mindre stykker til fjernelse.

•Scrape væggen flade hvor du har fjernet flisen. Med en lille murske, anvende mastiks til væggen og på bagsiden af udskiftning flise. Tryk flisen på plads, smacking det med håndfladen at frigive eventuelle luftbobler. Vrikke det på plads, ved hjælp af afstandsstykker for at centrere det. Sørg for det er flad i forhold til de omkringliggende fliser.

•Køre den strimler af tape i et kors til at holde flise niveau og lade helbrede 24 timer. Fjern tape og afstandsstykker, og bruge en hobbykniv til at rense fremspringende bits af mastiks.

•Mix injektionsmørtel lidt tyk, om sammenhæng i jordnøddesmør, og anvende med en gummi float, at trykke ind injektionsmørtel leddene. Lad injektionsmørtel ligger 15 minutter, derefter fjerne overskydende med en fugtig svamp. Lad tørre natten over. Fjerne DIS med en fugtig klud

Tips & advarsler

  • Hvis mange fliser er brudt langs badekar kanten, overveje at skære ud den nederste række eller to og erstatte med alle nye flise. Du kan bruge en helt kontrastfarve til flere flise udskiftninger for en art deco-effekt. En vinkelsliber kan lejes for en dag på Home Depot.
  • Ekstrem forsigtighed skal bruges når du tager ud af gamle fliser til at undgå at bryde i nærheden fliser. Når du køber nye flise, købe et par ekstra i tilfælde af brud.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com