Oplysninger om den kinesiske kirsebærtræ

October 31

Oplysninger om den kinesiske kirsebærtræ

Orientalsk kirsebær (Prunus serrulata) er hjemmehørende i Kina, Korea og Japan. Denne art af kirsebær er stamfader til Sato-zakura gruppen af japanske kirsebærtræer. Den orientalske kirsebær er ofte et fokuspunkt i haver, hvor klynger af blomster kan beundres på nært hold.

Beskrivelse

Der er mange sorter af orientalske kirsebær, der tilbyder enkelt- og dobbeltværelser blomstrer i nuancer af pink og hvid. Generelt, har dette træ en afrundet form og rødbrune bark. Løvet kan slå bronze i efteråret. Blomster vises lige før fremkomsten af blade.

Vækstbetingelser

Den orientalske kirsebær er modtagelige for skade fra skadedyr og sygdomme, samt miljøbelastninger som luftforurening og komprimeret jord. Af disse grunde er det betragtes som en kortvarig træ. Den orientalske cherry gør godt i fugtige og veldrænet jord og fuld sol. Det er koldt hårdfør til United States Department of Agriculture plante hårdførhed zone 5.

Populære kultivar

Kwanzan cherry er en populær sort af den orientalske kirsebær og blev introduceret til amerikanske haver i 1903. Dobbelt pink blomster dekorere vase-lignende træerne i April og maj. Hvert forår i Washington D.C., Cherry Blossom Festival fejrer de prangende opblomstringer af Kwanzan og Yoshino kirsebær træer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com