Sådan børnesikkert mit badeværelse væg varmelegeme

December 4

Sådan børnesikkert mit badeværelse væg varmelegeme

En væg varmelegeme anbringer på væggen og er afhængig af propan, naturgas eller electric til at producere varme. De fleste væg varmeapparater er fremstillet af holdbart metal, der indeholder spoler eller rør til at styre varme flow. Mens nogle væg varmeapparater forblive cool at røre ved drift, bliver andre mere og mere varme jo længere de kører. Hvis du har små børn i dit hjem, kan tanken om en brænde-hot reolvæg kører i dit badeværelse være foruroligende. Børnesikring væg varmelegeme hjælper undertrykke din frygt.

Instruktioner

•Fjern alle knapper fra væggen varmer når den ikke er i brug. At fjerne knapperne vil holde små hænder fra Tænd væg varmelegeme til og fra, at reducere risikoen for forbrændinger. Du skal blot give knapperne en slæbebåd til at trække dem ud. Brug et par tænger til at fjerne knopper, der er lidt mere stædig.

•Indstil op en barriere til at holde børn væk fra badeværelset væggen varmelegeme. Hvis der er plads nok, vil en baby port omgivende væg opvarmningsanlægget holde børn langt nok væk. Baby porten skal være mindst 18 inches fra væggen vandvarmer til at sikre sikkerheden. To pejs riste kan bindes sammen for at skabe en V-formet barriere foran et varmeapparat.

•Fit radiator med et cover til at beskytte børn mod intense varme, når væggen varmeren er i brug. Kontakt din væg varmelegeme fabrikanten i forhold til et cover til din bestemte model.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com