Hvordan man sikkert få vand ud af en kælder

November 3

En oversvømmet kælder er altid et stort arbejde, men det kan være en sikkerhedsrisiko. Holde husdyr og børn væk fra oversvømmelser og bruge beskyttelsesbeklædning, når du indtaster kælderen. Rod kan renses op sikkert med et par enkle forholdsregler.

Instruktioner

Rulle op dine skjorteærmer

•Rengør lys oversvømmelser simpelthen og sikkert. Hvis der er kun en tomme eller to af vand, kan du rydde op sikkert nok uden beskyttende gear. Bruge en våd og tør butik vakuum, hvis du har én eller bruge mopper og spande. Tom fyldt mop spande, udendørs eller i en kommode eller synke.

•Sørg på vagt over for dybere vand. Vand leder elektricitet så du skal bruge stor forsigtighed, når du går ind i en oversvømmet kælder. Brug beskyttende gear - tunge gummistøvler og handsker, der absolut ikke lækker. Ikke røre ved noget før du har strøm slås fra. Hvis parameteren er høj bruge en træ eller plast stol, (intet metal) til at stå eller bruge en kost eller moppe håndtag til flip kontakten.

•Anvend en pumpe til dybere vand. Lej en elektrisk dykpumpe. Du skal bruge en nabo outlet og udvidelse ledninger. Disse pumper trækker vand gennem en basisenhed og ind i en almindelig haveslange. Sørg for at slangen er stabil og at vandet løber væk fra huset.

•Opkald en pro. Du kan kalde en blikkenslager for at løse problemet, som de bør have det nødvendige udstyr. Dette er ikke den mest omkostningseffektive løsning men hvis håndtering af en pumpe er et problem (eller du kan ikke finde en til leje) det kan være den bedste løsning. Hvis du ikke kan få en blikkenslager, kan du prøve det lokale brandvæsen, som nogle vil komme ud og hjælpe dig. Deres pumper vil ikke tage sidste 2" så bare gøre dette til dybt vand. Problemet med dette er, at du stadig vil have en stor oprydning gøre efter de forlader.

•Kontrollér alle muligheder. Nogle gange kan du finde en marine eller en elektrisk forsyning butik, der sælger dykkede pumper kører ved 12 volt bilbatterier. Sørg for, at batteriet er i en meget sikker, tør plet og først derefter sætte pumpen under vandet og Tilslut den.

•Kontrollér ud den sidste mulighed. Du kan bruge en gas drevet pumpe, der ikke kan bruges under vand. Du bliver nødt til at sætte indtag slangen i gennem et vindue eller ned ad trappen og sørg for output er langt fra huset. Disse pumper er kun nødvendige for dybere oversvømmelser.

Tips & advarsler

  • Følg instruktionerne for beskyttelsesudstyr til at undgå elektrisk stød!
  • Holde kæledyr og børn fra kælderen, indtil strømmen er slukket.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com