Hvordan man laver hus planterne vokser hurtigt

December 4

Hvordan man laver hus planterne vokser hurtigt

Potteplanter skabe en frodig, indbydende atmosfære med deres friske grønne blade og sundhedsfremmende egenskaber. Ikke alene er de smukke, de også filtrere toksiner fra luften og øge ilt. Forstå deres naturlige voksende proces giver dig mulighed at holde dem i top form hele året. Selvom du kan ønske dig kan pludselig gøre dem vokse hurtigere, holde i betragtning, at de fleste planter opleve perioder med aktiv vækst fra marts til September og resten for resten af året.

Instruktioner

•Forøgelse vækst i det tidlige forår ved at indlede en regelmæssig forfaldsplan for vandopløselige befrugtende. Du kan købe denne gødning til stueplanter, men dem, designet til udendørs voksende arbejde lige så godt.

•Mix løsning ifølge anvisningerne på kassen. Vand potteplanter grundigt før du anvender gødning. Unge rødder er let beskadiget, hvis gødning anvendes, når jorden er tør. Hæld ca 1/2 til 1 kop (afhængig af anlæggets størrelse) af løsningen i jorden i hver stueplante og lad den dræne naturligt. Dette vil give dine planter et boost af ernæring. Du bør se nye vækst inden for en uge eller to.

•Mix en opløsning af 1/4 styrke gødning og bruge det til at vande dine potteplanter hver syv til 10 dage i hele foråret og sommeren. En svagere løsning kan blandes og anvendes til hyppigere vanding. Overskrid ikke den anbefalede mængde. Dette kan beskadige dit anlæg og vil ikke gøre det vokse hurtigere.

•Afbryd anvende gødning i September når du bemærke, at væksten begynder at aftage. Tillad anlægget til at hvile gennem vintermånederne. Genoptage programmet i marts når nye vækst starter.

•Tilvejebringelse ordentlig belysning til din stueplante. Planter, der vokser høj og langbenet ikke får nok lys. Flytte dem til et område, der modtager mere lys. Blade, der bliver bleg kan indikere for meget lys. Visnen hurtigt også angiver eksponering for mere lys end din plante behov.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com