Hvor hen til krog oppe en underjordisk hegn, der er Petsafe

November 3

Hvor hen til krog oppe en underjordisk hegn, der er Petsafe

En PetSafe mærke hegn er en fantastisk måde at lade hunde tilbringe tid udenfor uden at skulle installere en traditionel hegn. Hundens lære nye grænser, hurtigt og nemt. Mens du kan bekymre dig om smerten din hund føler fra kraven, gør ikke det virkelig ondt ham meget. Du kan prøve enheden på selv at se, at det ikke er for smertefuldt. Derefter tage i betragtning at mellem jeres pup tykkere hud og lag af pels, han er virkelig ikke at få ondt, han er bare at få en advarsel.

Instruktioner

•Sæt sender et sted med et elektrisk stik, der er relativt sikkert fra elementerne. Dette vil være udgangspunktet for din hegnet wire.

•Fastsætte en grundlæggende plan. Tegne et kort over det område, du gerne vil lade jeres hund løbe frit i, komplet med målinger. Kun placere hegnet i områder, der vil være let at grave op, eller hvor der er en eksisterende hegn. Sørg for at din wire bliver aldrig indenfor 5 fod af en anden del af hegnet, eller det kan neutralisere signal, så dit kæledyr et nemt sted at flygte.Hvis du skal gå på tværs af nogen konkrete områder, vil du bringe hegn langs sømmen af beton (aka den linje, der adskiller to konkrete sektioner).På dette kort, sætte den placering, du har besluttet at sætte din transistor og derefter trække den korteste mulige linje mellem dette punkt og den grænse område du ønsker at bruge til dit kæledyr.

•Calculate wire hvor meget, du har brug at fuldføre projektet. Tilføje op omkredsen af området hegn, derefter tilføje to gange afstanden fra senderen til hegnet (du bliver nødt til at trække ledningen over denne afstand to gange, og drej den sammen for at fuldføre banen). Hvis dit hegn måling ikke er inden for et par fødder af den samlede wire inkluderet med din grundlæggende installation kit, købe mere ledning.

•Dig en grøft omkring 4-inches dyb for hegnet. For konkrete områder, fjerne isolering eller snavs mellem de to plader. Hvis dit elhegn går ved siden af et fysisk hegn, kan du vælge at blot vedhæfte ledningerne til hegnet selv, snarere end grave langs hegnet linje. Det ser ikke stort, men det fungerer godt og er en hel del mindre tidskrævende; dog skal du stadig grave op området under porte.

•Strip ende af wiren, og sæt det ind i en sokkel af senderen; forlade 1 til 2 fod slæk, før du begynder at lægge ledningen. Lå ned wire i skyttegravene omkring 3 til 4 inches dyb. Køre wiren omkring hegnet linje, tilbage til den linje, der forbinder til senderen. Du kan vedhæfte en ledning direkte til en kæde-link hegn, bruge zip bånd. Træ hegn, bruge en korte pistol. Ideelt, fastgør wiren på hegnet på din hunds hals.

•Tag anden enden af ledningen fra transistoren. Tage de resterende spole af tråd og dreje den med den første bit af wire indtil du forbinde begge ender til senderen. Dette er et meget vigtigt skridt, da det giver mulighed for din hund at krydse dette område af værftet uden konsekvens. Hvis du løber tør for wire til enhver tid, strip i slutningen af den første wire og slutningen af din nye wire og drej to sammen. Sted en af caps inkluderet i sættet op på denne fælles at beskytte det mod elementerne.

•Plug i senderen. Der bør være to lys. En angiver, at produktet er tilsluttet i, mens den anden angiver, at der er en fuld-kredsløb forbindelse. Hvis du ikke har en internetforbindelse, anmeld wire og kontrollere for eventuelle pauser. Hvis du har hæftet ledning til hegnet, sikre hæfteklammer ikke har brudt ledningen. Et andet sandsynligt problemområde er ethvert sted, du har smeltet to stykker wire sammen. Når du har forbindelse til fuld-kredsløb, teste kraven. Skrue op for indstillingen rækkevidde på senderen og Indsæt batteriet i krave modtageren. Gå langs hegnet linje for at sikre kraven er aktiveret i de relevante steder og inaktive i områderne wire-passage. Når det er i orden, bipper kraven.

•Bury ledning. Hvis du har placeret nogle af det på tværs af en konkret fælles, forsegle området med isolering eller udfylde det med snavs. Tænd senderen ned på et lavere niveau rækken og retest krave langs wiren. Juster indstillingen område til et passende niveau. Du ønsker en bred nok grænsen til at holde din hund væk fra grænsen, men du ønsker ikke ham til at få chokeret fra et par fødder væk.

Tips & advarsler

  • Nogle hunde skal muligvis længere electro-stikben at nå gennem deres pels. Disse er medtaget i de grundlæggende kit, men er ikke anbefales, medmindre det er nødvendigt. Følg de inkluderet instruktioner til korrekt oplære jeres hund hen til hjælp det pet hegnet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com