Hvordan at finde dybden af vand Under jorden

November 3

Grundvandsfiltrene gennem jord og klipper til pool i underjordiske rock bassiner, også kendt som grundvandsmagasiner. Pesticider, gødning og andre forurenende stoffer også filtreres ned i grundvandsmagasinerne. Undertiden grundvand er ikke drikkeligt på grund af uden for kontaminering, men det kan også være forurenet med naturligt forekommende mineraler i klippeformation, som bly og arsenik, som er filtreret ud som vandet rejser gennem dem. Særlige geologiske kort, til rådighed fra USA 's geologiske Survey (USGS), give dybet af grundvandet. For at bestemme dybden af grundvand præcist for dig selv, skal du have adgang til flere grundvand overvågning brønde og en vandstand meter/indikator.

Instruktioner

Dybde til grundvand

•For at lokalisere grundvandet, kan du bruge landskab stikord. Lavt grundvand sker normalt under grønklædte dale på tværs af klimaer. Cottonwood og pil træer indikere tilstedeværelsen af lavt grundvand i tør ørken klimaer. Fjedre, udsivninger, sumpe og søer alt indikerer lavt til moderat dybe grundvand, men tyder ikke på mængde.

•For at bestemme grundvand dybde præcist, skal du have adgang til flere grundvand overvågning wells spredt ud over området skal måles. Når brønde er boret, foretages en post af typen af rock stødt, vandkvaliteten og dybden til grundvandet. Jorden elevation er optaget fra north side toppen af PVC casing i hver brønd til at sikre sammenhæng mellem prøveudtagning begivenheder. Bemærk disse tal og derefter sænke vandstanden meter med et kabel, målebånd i en brønd. Når måleren støder vand, vil en lys eller buzzer indikator gå.

•Kapacitet meter kan fås fra engineering levering faciliteter, men du kan også bruge et langt målebånd afmærkede med kridt. Sænke båndet dybt ned i brønden. Når du tror, du er stødt på vand, optage måling, trække båndet og trække de våde længde af tape til at bestemme den faktiske vanddybde. Læse og registrere denne måling. Gentag proceduren for hver brønd i området.

•Alle prøveudtagningsudstyr skal dekontamineret at reducere grænseoverskridende forurening eller overførsel af forurenende stoffer at rengøre områder. Processen er designet til at fjerne partikler, trace metaller og organiske kemikalier. En række vasker med forskellige rengøringsmidler og agenter vil opfylde disse mål. Første, vask prøveudtagningsudstyr med ikke-fosfat vaskemiddel. Derefter damp og bruge højtryks vand for at fjerne partikler. Skyl udstyr med postevand og destilleret/deioniseret vand at slippe af vaske-og rengøringsmidler. Hvis du vil fjerne spor metaller, skyl med en 10% salpetersyre vask og en anden destilleret/deioniseret vand skylles. For at slippe af trace organiske kemikalier, bruge en høj renhed opløsningsmiddel-lignende acetone. Lad opløsningsmidlet fordampe helt og derefter bruge en endelige destilleret/deioniseret vand skylles.

•Når du har fået tallene, subtrahere dybde til grundvand fra jorden højde til at bestemme højden af grundvandsspejlet. Placer disse oplysninger på en kort, der viser hver godt. Tilslut brøndene og trække i højdekurver med 5 fods mellemrum til at repræsentere grundvandsstanden over hele det målte område.

•Contour kort med linjer tilsluttes punkter i samme højde eller dybde. Konturer viser formen på en overflade, oftest jord overflader, men kan også bruges til at vise form af grundvand dybde eller batymetrisk overflader. Højdekurver tegnes på samme måde du ville forbinde prikker i billedet, medmindre du kun tilslutte punkter i samme højde eller dybde at gøre koncentriske cirkelfigurer. For grundvand, ville hver linje være markeret for specifikke dybde under jordoverfladen.

Tips & advarsler

  • Der er ikke angivet korrekt antal brønde til prøve for vanddybde. Ting at overveje ved udtagning af grundvandet i almindelighed er de geologiske og hydrogeologic betingelser inden for webstedet og samlede område. Grundvandsmagasin test, overveje vand Transmissiv, opbevaring koefficient, homogenitet og areal omfang.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com