DIY køkkenarmatur reparation

November 4

Hvis dit køkken vandhane drypper eller siver ud, det spild af vand og penge. Når du opdager de grundlæggende how-to detaljer af DIY køkkenarmatur reparation, men, kan du finde, at fastsættelse af dit køkken vandhane er faktisk temmelig nemt. Hvordan at reparere en køkkenarmatur blot afhænger af hvilken type hane du har...

Roterende kugle hane

En roterende kugle hane kontrol temperatur og vand flow med en hul bold i en tilsvarende bøsning. Den roterende kugle kan være plastik eller messing. Begge fungerer godt, selv om den stålkugle holder meget længere. Du skal købe en roterende kugle hane reparation kit, som koster omkring $15 i 2009, og omfatter en stål udskiftning bold, O-ringe og pladser til tuden, fjedre og en lille kæp værktøj til brug for reparationer.

Hvis vandet siver ud fra bunden af håndtaget på en roterende kugle hane, kan du reparere lækage ved at tage off i håndtaget og lidt stramme justeringsring. Brug værktøjet kæp til at slå justeringsring uret. Hvis vandet drypper fra tuden, erstatte fjedre og pladser.

Patron-stil vandhaner

Nogle vandhaner funktion med en patron i stedet for en roterende kugle. Hvis vandet drypper fra en patron-stil vandhane, tage patronen og undersøge O-ringe. Hvis O-ringene er slidt ned, erstatte dem. Hvis vandhanen fortsætter med at dryppe når du har erstattet O-ringe, skal du udskifte hele patronen. For at finde den korrekte udskiftning patron, tag den gamle patron til hjem forbedring butik med dig.

Keramiske disken vandhaner

Keramiske disken vandhaner er en anden type patron hane. Diske placeret inde patron kontrol vandflow. Keramiske disken vandhaner er pålidelige og robuste og sjældent skal repareres. Nogle fabrikanter tilbyder endda levetid garantier på keramisk ventilenhed vandhane patron. Hvis vandhanen lække, er det som regel fordi gummipakning ikke fungerer korrekt eller en af diskene i patronen er revnet. Det er vanskeligt at afgøre, hvorvidt en disc er revnet, og skiverne er dyre at erstatte--mellem $20 og $50. Så det giver mening at erstatte sæler først og samle hane. Hvis vandhane lækager efter udskiftning af sæler, derefter tage ventilenhed patron ud og tage det til hjem forbedring butik med dig. Ældre keramiske disken vandhaner er mere skrøbelige og vil knække, hvis de udsættes for eksplosionerne af trykluft. Nyere versioner er blevet forbedret for at modstå eksplosionerne af trykluft og eventuelle rester, der bliver fortrængt fra inde i rørene.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com