Tør væg hul reparation

December 5

Tør væg hul reparation

Hjem uheld er uundgåelig, især hvis du har en aktiv husholdning. Hvis du ender med et hul i din væg, skal du ikke fortvivle. Små tørre væg huller er repareret ved hjælp af en anden metode end store huller, men der er ingen grund til at kalde en professionel i begge tilfælde. Med nogle fælles hjem-reparation værktøjer og lidt viden får du, hvad det tager for at reparere eventuelle størrelse tør væg hul i din væg.

Instruktioner

Huller mindre end 6 Inches

•Glatte margenerne i de små tørre væg hul med en rasp.

•Applicer en tynd (1/16 tommer) frakke af fælles sammensatte omkring hullet, udvide flere inches uden for margenen af hullet. Udtynde kanterne af fælles sammensatte med en spartel.

Anslag dysefastgørelsen tryk metal maskepletten fra tørre væg reparation kit på plads. Tillad for at tørre indtil ikke længere cool at røre ved.

•Applicer fælles sammensatte over metal maskepletten, ved hjælp af en spartel. Glat det over trådnet (ca 1/8 tomme tyk). Når grundigt tør, sandet glat og derefter anvende primer med en 3-tommer detaljeret paint roller. Når primer er tør, anvende maling til at matche væggen.

•Locate knopper på hver side af det store hul i tør væg og måle den omtrentlige afstand mellem dem. Kontrollere den præcise måling af omhyggeligt holder en lineal på indersiden af hullet og måling fra margenen af hullet til kanten af stud. Gøre dette på venstre og højre side af hullet. Fjerne lineal fra inde i væggen. Hold linealen på ydersiden af væggen på samme sted, hvor den tidligere målinger blev taget. Bruger din målinger, markere væggen med en blyant, der angiver placeringen af kanten af stud. Gør dette på begge sider af hullet. Bruger målestokken, måle afstanden mellem de omhandlede varemærker. Tilføje 1-1/2 inches inches til denne måling til at bestemme afstanden mellem centrene af hver stud. Du vil bruge denne måling til at gøre en skabelon på en tør væg patch.

•Kontrollér en skabelon til din tørre væg plaster på karton. Tegn et rektangel på den plakat bord, der er 4 inches bredere end den lodrette dimension af hullet i væggen og samme længde som afstanden mellem centrene af knopperne. Skåret ud den rektangulære skabelon og markere det center med en lodret linje.

•Mark en lodret linje i midten af del af tørre væg, der vil blive erstattet. For at gøre dette, henvises til tidligere mærker du har lavet på væggen, der angiver indvendigt margener af knopperne. Bruger målestokken, måle afstanden mellem mærker. Divider denne måling med to at finde afstanden mellem enten stud og midten af den beskadigede tør væg. Lave to flere lodrette linjer, der angiver placeringen af indvendigt margener af knopperne.

•Anbring skabelonen plakat bord over hullet, foring op de lodrette linjer i skabelonen og den beskadigede tør væg. Brug en blyant til at spore omkring skabelonen. Med en skarp hobbykniv og en målestok, score (gøre lavvandede nedskæringer på) linjer af rektanglet. Uddybe de stiplede linjer med kniven. Gøre lodret snit i den beskadigede del af tørre væg over indersiden margener af knopperne. Når tør væg har været tilstrækkeligt scorede, blot snap stykker af tør væg ud af fatte og forsigtigt at trykke på den beskadigede tør væg mod indersiden af muren.

•Glatte nogen uslebne kanter af den snappede tør væg med en rasp. Bruge en mejsel og hammer til at fjerne tørre væg, der er fastgjort til stutteriet. Ren de udsatte dele af studs, at sikre, at der er ingen resterende tør væg bidder, søm eller skruer.

•Kontrollér din tørre væg patch af sporing omkring skabelonen, og derefter enten scoring og snapper Udskiftning tør væg eller skære det med en tør væg så. Glat nogen ru kanter med en rasp. Hvis dine målinger er korrekte, bør patchen netop den samme størrelse som den rektangulært hul i væggen.

•Anbring patch til at passe ind i den rektangulære hul i den tørre væg. Vedhæfte patch til studs med tørre væg skruer, 3 til 4 inches fra hinanden.

•Applicer en tynd (1/16 tommer) frakke af fælles sammensatte omkring sømmene patch, udvide 2 inches ud over hver side af sømmen.

•Klippe strimler af tørre væg tape og tryk forsigtigt dem ind i fælles sammensatte, centreret over sømmen. Ved hjælp af en spartel eller din hånd, glat båndet på plads. Kontroller, at du ikke overlapper nogen tape. Endnu en gang grundigt tørre (ikke længere cool at røre ved), glat en 1/8-tommer lag af fælles sammensatte over båndet. Fjer kanter for at gøre en problemfri overgang mellem patchen og væggen. Lad grundigt tør og derefter sand glat med 100-sandkorn sandpapir.

•Applicer primer med en 3-tommer detaljeret paint roller. Når primeren er tør, anvende maling, der matcher farven på væggen.

Tips & advarsler

  • Mens fælles sammensatte tørring, gør fordampning sammensat føle køligere end den omgivende væg. Når programrettelsen er grundigt tørret, føles det den samme temperatur som den omgivende væg.
  • Foranstaltning to gange, klip en gang. Kontrol dine målinger kan spare dig for en masse frustration, tid og materialer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com