Problemer med opvaskemaskiner & kassationer med gamle VVS

November 6

Problemer med opvaskemaskiner & kassationer med gamle VVS

Selv om blikkenslagere bygget af gamle deres arbejde til sidste, vil ikke et apparat vare evigt. Gamle opvaskemaskiner, afgang og VVS-rør udsender en lang række signaler til at angive, at det er nødvendigt med reparationer. Lære at læse tegn på VVS-installationer, rør og vandforsyning; blive en VVS detektiv og identificere VVS-problemer.

Misfarvet vand

En gammel vasken eller opvaskemaskines vandforsyning kan forekomme uklar, brun eller grå. Hvis opvaskemaskinens varmt vand er misfarvet, findes det problem rod ofte i bunden af vandvarmeren varmtvandsbeholder. Mineral oprustning ofte ophobes på bunden af tanken og siver ned dens måde i en opvaskemaskine varmtvandsforsyning. Hvis du har mistanke om, at vandvarmeren tank er kilden til dit misfarvet vand, afløb tanken og refill. Misfarvede kolde vandforsyning peger ofte på korrosion i rørsystemet. Inspicere støbejern rør for at afgøre, om mineraler, rust eller tæring leecher i din levering system.

Øget vandforbrug

Gamle apparater, såsom opvaskemaskiner, er ofte ineffektive. Som følge af den oppustede vandforbrug på gamle apparater tilbyder mange kommuner incitamenter som skattelettelser (fra 2010), for apparatet udskiftning. Ud over generelle ineffektivitet, gamle rør klemmer og blussede fittings findes på gamle opvaskemaskiner og afhændelser lider ofte under langsom, målbart lækager. Hvis din vandregning viser en uforklarlig stigning eller du lugte mug i køkkenet, visuelt kontrollere gamle apparat forbindelser for utætheder.

Bly leecher til vandforsyning

Hvis du bor i et historisk hjem, er der en lille chance for, at vandforsyning rør er lavet af bly. Gamle bly VVS rør leech bly i vandforsyningen, forurene drikkevand, vask vand og vand til kunstvanding. Hvis du har mistanke om, at din gamle VVS-rør er lavet af bly, kontakt din lokale sundhed afdeling for information om jord og vand test.

Konstant snubler Breaker

Som gammel afhændelser mister deres mekaniske kick, ikke kan deres motor håndtere det arbejde, der kræves til at slibe affald. Når en bortskaffelse breaker konstant ture, kan det være din maskine fortæller dig det er tid til pensionering.

Utætheder

Uanset om det er bortskaffelse eller opvaskemaskine, kræver gamle fittings og rør lejlighedsvis vedligeholdelse. Mens plastic nedløbsrør, PVC og ABS, potentielt vare evigt, skive og ringe at forsegle deres gevindsamlinger kan bære og forringelse. Hvis du opdager en lækage inden for plast del af bortskaffelse eller opvaskemaskine afløb, inspicere de gevindsamlinger først. Derudover er mange afløb systemer sammensat af støbejern afløbsrør. Gamle støbejern er berygtet for korrosion i rusten flager; Hvis du opdager en utæthed omkring din rådigheds eller opvaskemaskines støbejern afløbssystem, undersøge rør for huller og svage steder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com